Studenter till pakethantering på internationellt expressföretag

Studenter till pakethantering på internationellt expressföretag

Nu söker vi dig som är student och vill jobba på eftermiddagar/kvällar på ett internationellt och välkänt logistikbolag. Trivs du dessutom med terminalarbete där det ställs krav på din effektivitet och noggrannhet kan detta vara tjänsten för dig! Sök den redan idag då urval sker löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning studenter för arbete med paketsortering.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som terminalarbetare kommer du att arbeta med pakethantering. Du kommer att vara en viktig del av en terminal som präglas av trevliga arbetskollegor och god stämning.

Du kommer att tillsammans med ordinarie personal ta emot paket, scanna, röntga och därefter sortera dessa varpå paketen sedan scannas in igen på respektive container. Avslutningsvis kommer du att hjälpa till med lastning.

Vi söker dig som
  • Studerar en eftergymnasial utbildning med minst en termin kvar av studierna
  • Är obehindrad i svenska och engelska, både i tal och skrift
Det är meriterande om du tidigare arbetat i lagermiljö och om du innehar truckkort.

Arbetet kommer att ställa krav på att du kan arbeta i högt tempo utan att brista i kvalitet. Vi ser att du har en god social förmåga då det är viktigt att kunna ge ett gott bemötande till de som levererar paketen. Då vissa paket kan vara stora och något tunga ser vi även att du har en god fysik.

OBS! För att vara en aktuell kandidat kommer vi under rekryteringsprocessen att behöva kontrollera utdrag ur belastningsregistret som du själv skickar efter på polisens hemsida. Ett tips är att redan nu beställa detta, för att effektivisera rekryteringsprocessen.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: ca 2 dagar i veckan på vardagar. Passtiderna varierar men som tidigast från 15:00 och senast 21:00
  • Placering: Fosie, Malmö
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Academic Work. under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett expressföretag som erbjuder företag såväl som privatpersoner ett brett utbud av transporttjänster, e-handelslösningar och affärsservice. De betjänar hundratals städer och marknader runt om i hela världen och har en årlig intäkt på 38 miljarder dollar. Vår kund erbjuder sina anställda en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö samt möjlighet att få vara en del av den spännande och expansiva fas företaget nu äntrar