Studenter sökes till Länsförsäkringar Skåne

Studenter sökes till Länsförsäkringar Skåne

Har du erfarenhet av service och trivs med telefonen som ditt främsta arbetsredskap? Länsförsäkringar Skåne behöver just nu extra förstärkning till deras växel med att ta emot inkommande samtal. Ta chansen och sök tjänsten som växeloperatör redan idag, glöm inte att motivera varför vi ska välja just dig till detta uppdrag!

Information om uppdraget

Academic Work söker studenter till växeln hos Länsförsäkringar i Malmö. På avdelningen sitter totalt tolv personer och tre av dessa arbetar i nuläget som växeloperatörer på heltid. Du erbjuds en upplärning där du lär dig uppbyggnaden av de olika avdelningarna. Under upplärnignen kommer du bland annat få sitta med och lyssna på inkommande samtal till säljavdelningen samt skadeavdelningen för att får en helhetsbild över vilka frågor som är vanligt återkommande och till vilken avdelning dessa ärenden bör kopplas till.

Du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Länsförsäkringar. Uppdraget kommer att vara på deltid och du kommer främst att täcka intern personal vid semester och ledighet. Vi förväntar oss att du kan arbeta cirka två dagar per vecka.

Du erbjuds
 • Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.
Arbetsuppgifter

Som växeloperatör kommer du huvudsakligen att arbeta med inkommande samtal. Då växeln öppnar klockan åtta på morgonen är det väldigt viktigt att du som person är punktlig och alltid är på plats i tid.

Du kommer till exempel att:
 • Hantera inkommande samtal, mestadels externa
 • Koppla vidare samtal internt till rätt avdelning
 • Hantera diverse administrativa arbetsuppgifter
 • Hjälpa och administrera anknytningar till nyinkommna kollegor eller medarbetare
Tjänsten passar dig som har erfarenhet av serviceyrken och som nu vill fortsätta att utvecklas inom samma område. För att trivas i rollen bör du ha vana av att arbeta med telefon som också kommer att vara ditt primära arbetsredskap.

Vi söker dig som
 • Har mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet av kundservice
 • Behärskar datorer obehindrat
 • Telefonen kommer vara ditt primära arbetsredskap, därav får du inte vara rädd för att lyfta luren
 • Studerar på högskola eller universitet och har minst ett år kvar av dina studier
 • Kan arbeta två dagar i veckan
Det är meriterande om du är du kan fler språk än svenska och engelska.

Som person ser vi att du är serviceinriktiad och drivs av att hjälpa andra. Du är lyhörd, öppen och har god samarbetsförmåga. Du är ansvartagande i ditt arbete och tar initiativ och ger förslag på förbättringsmöjligheter.

Övrig information
 • Start: Augusti/September
 • Omfattning: Deltid vid behov
 • Placering: Stora Varvsgatan 11, Malmö
 • Information gällande din ansökan: Vi kommer begära utdrag ur belastningsregister från Polismyndigheten, samt göra en kreditupplysning. Vi kommer även genomföra alkohol- och drogtest där det inte får förekomma någon anmärkning.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals-och intervjufasen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se