Student till tekniskt underhåll!

Student till tekniskt underhåll!

Är du student i dagsläget och vill säkra ett deltidsjobb för höstterminen redan nu? Är du tekniskt lagt och vill arbeta i en fysisk roll? Läs då vidare. Roche i Malmö söker studenter till ett projekt i höst, för montering och underhåll av teknisk utrustning runt om i Skåne. Låter det intressant? Ansök redan idag, urval sker löpande.

Information om uppdraget

Roche är ett företag som utvecklar läkemedel och diagnostik som hjälper patienter till en bättre levnadssituation. För att verksamheten ska fungera behövs även personer som arbetar med företagets tekniska behov. Därför letar vi nu efter studenter som vill arbeta på deltid med installation och montering av utrustning på sjukhus runt om i Skåne. Tjänsten är projektbaserad vilket innebär att du som student ska finnas tillgänglig för arbete under höstterminen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Roche. Uppdraget kommer att vara på deltid från september och under höstterminen.

Arbetsuppgifter
  • Montera ner sjukhusutrustning
  • Underhålla tekniska instrument
  • Ansvara för att ta emot och packa gods
Då du kommer arbeta i labbmiljö krävs att du är vaccinerad mot hepatit A och B. Detta kommer erbjudas under våren så du har rätt förutsättningar innan start i september.

Vi söker dig som
  • Studerar en teknisk utbildning, gärna inom medicinteknik alternativt bioteknik
  • Är teknisk lagd
  • Trivs att arbeta i en fysisk roll
  • Kan uttrycka dig och förstå instruktioner på det svenska språket, då det krävs i dagligt arbete
Meriterande för rollen är om du har erfarenhet av att ha arbetat i labbmiljöer sen tidigare. Vidare är det också meriterande om du erhåller körkort B.

Som person är du:
  • Flexibel
  • Ansvarstagande.
Du besitter också god samarbetsförmåga samtidigt som du också kan arbeta självgående.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande. Har du specifika frågor kring tjänsten är du välkommen att mejla till mal07@academicwork.se.

Övrig information

Start: September

Omfattning: Deltid

Placering: Skåne

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och företagets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om arbetsgivaren

Roche bidrar till att göra vården i Sverige bättre. Företaget fokuserar på att utveckla läkemedel och diagnostik som hjälper patienter att leva längre och bättre liv. Läs mer om företaget här.