Student till service desk med möjlighet till sommarjobb

Student till service desk med möjlighet till sommarjobb

Är du studerande och har en fallenhet för problemlösning och god service? Kanske vill du smygstarta karriären genom att få in en fot på ett av nordens största IT-företag? Vi söker nu en ansvarstagande och driven student som ska arbeta deltid i Tietos Service Desk. Detta uppdrag erbjuder dessutom heltidsjobb under sommaren! Skicka in din ansökan redan i dag.

Information om uppdraget

I service desken är det en självklarhet att hjälpa varandra att utvecklas och att alla bidrar till en härlig stämning. Det viktigaste är inte att du har bra koll på IT utan att du är nyfiken och vill lära dig! Initialt kommer du att gå bredvid en kollega i tre dagar för att lära dig grunderna.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
  • Du har som uppgift att på ett professionellt och pedagogiskt sätt hjälpa kunden med sitt problem, främst via telefon.
  • Ditt jobb innebär även att du kommer att följa upp ärenden som du tagit dig an för att säkerställa att en lösning uppnås och att kunden får bästa möjliga service.
Vi söker dig som

Om du är serviceminded, gillar att lösa problem och har ett tekniskt intresse kommer du att trivas här! Kraven för tjänsten är att du:
  • Kan jobba 2 dagar/vecka. Det finns flest pass måndagar 06:50-15:20 och tisdagar 07:30-16:00.
  • Studerar och tar examen tidigast juni 2022.
  • Talar flytande svenska eftersom kunderna pratar svenska.
Som person är du hjälpsam och glad. Du trivs med att ha många bollar i luften och drivs av att lösa kluriga problem. Då arbetspass ibland kan uppkomma med kort notis ser vi att du är flexibel och ställer upp när det behövs.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med IT-support eller kundservice.

Övrig information
  • Start: Så snart som möjligt
  • Omfattning: 2 pass/vecka under terminerna och heltidsjobb under sommaren
  • Placering: Centrala Malmö
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tietos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

För denna tjänst kommer du behöva visa utdrag ur belastningsregistret.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se