Staffing Service Assistant till Academic Works Malmökontor

Staffing Service Assistant till Academic Works Malmökontor

Vill du komplettera dina studier med ett meriterande extrajobb hos oss på Academic Work? För att fortsätta ha branschens nöjdaste kunder utökar vi nu vårt Staffing Service-team! Vi söker dig som älskar problemlösning, kundkontakt och vill leverera service i världsklass. Trivs du med att ha mycket eget ansvar och många bollar i luften i ett energiskt och ambitiöst företag? Sök då tjänsten som Staffing Service Assistant redan idag!

Information om uppdraget

Att vara assistent på Academic Work innebär ett flexibelt extrajobb som under hela studietiden ger dig inkomst, meriterande erfarenheter och värdefulla kontakter. I dialog med din närmsta chef planerar ni dina arbetstider utifrån kontorets behov. Assistenterna är vår framtid och viktigaste rekryteringsgrund, så det finns goda möjligheter att fortsätta växa inom organisationen även efter studietidens slut!
Som Staffing Service Assistant ingår du i vår bemanningservice som ansvarar för våra studentpooler och bemannar för några av våra största kunder. Tillsammans med kunderna planerar du framtida personalbehov, lägger scheman och koordinerar personal. Samtidigt agerar du kontaktperson för våra befintliga konsulter. Det är en roll med mycket eget ansvar där du direkt ser resultatet av ditt arbete. Du förväntas bemanna personal efter våra kunders behov, och täcka personalluckor med kort varsel. Tycker du om kommunikation, koordinering och problemlösning så är det här tjänsten för dig!

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta internt på Academic Work? Spana in vårt Instagramkonto och följ med bakom kulisserna på våra 16 kontor över hela Sverige.

Arbetsuppgifter

Som Staffing Service Assistant är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att:
 • Ansvara för bemanning av befintliga konsulter utifrån våra kunders behov.
 • Arbeta proaktivt tillsammans med kund för att planera behov framåt och kartlägga konsulters tillgänglighet.
 • Boka in personal och lösa schemaluckor vid sjukanmälningar, avhopp samt förseningar av konsulter.
 • Ansvara för ett antal kundpooler. I det ingår att tillsammans med ansvarig Consultant Manager och Account Manager utveckla affären genom att följa upp poolerna samt initiera och utföra åtgärder för att nå fullständigt nöjda kunder och konsulter.
 • Arbeta med dokumentation över aktiviteter som rör poolerna för att säkerställa kvalitativa processer internt.
Vi söker dig som
 • Studerar på högskola eller universitet och tar examen tidigast januari 2021. Eftersom vi ser långsiktigt på denna tjänst är det också ett krav att du inte åker på utlandstermin innan dess. Vi är öppna kring vad du studerar, det viktigaste är att du har ett intresse för tjänsten och vår bransch. Motivera gärna varför du söker tjänsten i ditt personliga brev.
 • Har tidigare erfarenhet av service och kundkontakt.
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska, eftersom arbetsuppgifterna innebär mycket kontakter med kunder och konsulten på båda språken.
Det kan vara ett plus om du har tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter men det är inget krav.

Som person är du tillmötesgående, serviceinriktad och gillar att hjälpa andra. Eftersom du i denna roll jobbar med många olika kunder och konsulter parallellt har du en god struktur i ditt arbetssätt och prioriterar effektivt mellan olika arbetsuppgifter. Du gillar att lösa problem och hitta den mest effektiv lösningen på både kort och lång sikt. Vidare driver du självständigt ditt eget arbete framåt och agerar även i situationer som ibland kan vara lite otydliga eller som inte har en tydlig rutin. Då du är länken mellan kunden, konsulten och det interna teamet är en god kommunikativ förmåga en förutsättning för att skapa goda relationer och givande samarbeten.

Övrig information
 • Start: Augusti.
 • Omfattning: Extra, ca 12 tim/vecka fördelat på två halvdagspass. Du börjar ditt pass antingen 06.00 eller 12.00.
 • Placering: Centrala Malmö.
 • Kontaktuppgifter: Talent Acquisition Manager Maria Rebensdorff.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök via annan site nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under mina sidor på din profil.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på talentacquisitionmalmo@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På Jobba Hos Oss får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!