Spännande E.ON söker Drifttekniker inom Produktion i Malmö!

Spännande E.ON söker Drifttekniker inom Produktion i Malmö!

Vill du vara med och göra skillnad? Vill du att dina arbetsuppgifter präglas av stort ansvarstagande, variation och utmaningar? Vill du arbeta med övervakning av anläggningar och nät, och vara med på E.ON´s resa då de ställer om till 100 % förnybar Energi? Sök då tjänsten som drifttekniker redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för E.ON´s räkning en drifttekniker med start omgående. E.Ons personal driftövervakar anläggningar och fjärrvärmenätet dagligen, året om. Ett väldigt betydelsefullt arbete, som gör vardagen bättre för människorna i Malmö.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos E.ON. Uppdraget kommer att vara på heltid initialt 6 månader. Det finns mycket goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget eller överrekryterad, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som drifttekniker kommer du att arbeta i skiftlag om 4 personer. Arbetsuppgifterna och arbetsdagarna är varierande, men börjar alltid med en överlämning från föregående skift. Ibland fortsätter dagen sedan med att du ensam eller med kollegor övervakar anläggningarna från kontrollrummet, eller genom rondering ute på plats på produktionsanläggningarna eller på fjärrvärmenätet i Malmö. Väl på plats kan det innebära att du granskar hur anläggningen ser ut, granskar askan visuellt, ser över hur bädden i pannan ser ut eller genomför en driftåtgärd. Du arbetar också med arbetstillståndshantering, när driftpersonalen ställer av ett objekt inför att en åtgärd ska göras av entreprenör - för att åtgärden kan genomföras under säkra förhållanden. Det är alltid stort fokus på säkerheten först!

Du jobbar i skift, efter sjuveckors cykel, där två veckor är dagtid och fyra är skiftgång. Man arbetar tillsammans i team om 4, och teamet präglas av öppenhet och av kunskapsbyten - det ska vara enkelt att komma in i gänget, och man får den stöttning man behöver.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med övervakning av produktionsanläggningar och fjärrvärmenätet både på plats och från kontrollrummet
 • Arbeta med driftoptimering och göra felsökningar
 • Hantera larm och uppdatera ritningar
 • Arbeta med arbetstillståndshantering när åtgärder ska genomföras
Tjänsten passar dig som vill vara med och göra skillnad! Ditt arbete har avgörande betydelse för att samhället ska fungera som vi vill. Du drivs också av att samarbeta och arbeta i team, och det kollegiala är viktigt för dig!

Vi söker dig som
 • Har körkort
 • Har goda kunskaper i både svenska och engelska, då utbildningsmaterial och daglig kommunikation kan förekomma på båda språken
Det är meriterande om du:
 • Har en driftteknikerutbildning, en utbildning som underhållstekniker, sjöingenjör eller annan utbildning med inriktning mot värme, ånga, kraftverk eller liknande
 • Har jobbat med kraftverk, förbränningsanläggningar, inom processindustrin eller liknande.
 • Har erfarenhet av styrsystem och gärna affärssystemet SAP
Mycket stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper. Eftersom Driften alltid sätter säkerheten först, är det av största vikt att du är öppen som person. Det innebär att du har lätt för att dela med dig av information om anläggningarna och vidtagna åtgärder osv, för att du och dina kollegor ska känna sig säkra. Du tar också väldigt stort ansvar över ditt arbete, är öppen med frågor och eventuella misstag och arbetar för ett kontinuerligt lärande. Du anstränger dig för att skapa goda relationer genom att lyssna och kommunicera på ett konstruktivt sätt.

Slutligen vill vi poängtera att du kommer att bli föremål för registerkontroll utförd av säkerhetspolisen.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, skift
 • Placering: Malmö
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och E.ON´s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hos oss är alla olika, men vi har en sak gemensamt. Vi brinner för vårt mål att ställa om till 100 procent förnybar och återvunnen energi senast år 2025. Det är ingen liten ambition och för att kunna nå dit krävs människor som vill göra skillnad och bryta ny mark. Istället för att leva på naturen, måste vi börja leva med den. Nu gör vi stora investeringar för att vara med och skapa ett land som drivs av naturens kraft istället för på dess bekostnad. läs mer här: E.ON