Sommarjobba som innesäljare på Menigo!

Sommarjobba som innesäljare på Menigo!

Är du en social, trygg och kommunikativ person på jakt efter ett meritande sommarjobb? Rollen som innesäljare är en tjänst för dig som drivs av service samt har beslutsamhet att hitta de bästa lösningarna för varje kund. Bli en del av ett av Sveriges största foodserviceföretag Menigo - sök tjänsten redan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Menigo är en av Sveriges ledande helhetsleverantör för alla som jobbar professionellt inom mat och dryck. Menigo levererar mat, utrustning och dryck till verksamheter med målet att vara den absolut bästa samarbetspartnern för de som arbetar inom restaurang, servicehandel och storkök. Menigo är under sommaren i behov av förstärkning till deras innesäljar-team där du blir del av ett socialt och öppet team beläget i Malmö, Arlöv. På Menigo är ingen dag den andra lik och du behöver trivas i en varierande och flexibel roll på en föränderlig och fartfylld arbetsplats.

Du erbjuds
 • Ett socialt och meriterande jobb med breda kontaktytor inom restaurangvärlden. Du kommer att vara anställd som konsult på heltid via Academic Work på ett uppdrag som löper från juni till mitten/slutet på augusti.
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.
Arbetsuppgifter

I rollen som innesäljare på Menigo har du främst kontakt med Menigos befintliga restaurang-kunder i deras dagliga drift och behov. Arbetsuppgifter innefattar bland annat att
 • På ett serviceinriktat sätt ta emot kunders beställningar över telefon, mail och chatt
 • Bidra med rådgivning och support samt proaktivt rikta erbjudanden/ rådgivning efter kundbehov
 • Hantera enklare ärenden och reklamationer
 • Upplysa om felaktigheter gällande t ex priser, leveranstider m.m. till ansvarig person eller avdelning.
Vi söker dig som
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal såväl som i skrift
 • Har tidigare erfarenhet av en serviceinriktad eller kundvårdande roll
 • Har goda IT-kunskaper och har lätt för att lära sig nya system
Som person är du social, trygg och kommunikativ. Du har lätt för att hantera människor och agerar serviceinriktat och lösningsorienterat för att hjälpa andra på bästa sätt. Vidare trivs du lika bra med att arbeta självständigt som i nära samarbete med en grupp.

Övrig information
 • Start: Omgående! Början på juni till mitten/slutet på augusti.
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Malmö, Arlöv
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se