Sommarjobba som IT-tekniker hos InfoCare

Sommarjobba som IT-tekniker hos InfoCare

Söker du efter ett meriterande sommarjobb inom IT? Perfekt, du behöver inte leta mer! Infocare söker dig som vill arbeta som supporttekniker och har fokus på slutanvändarens upplevelse. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Som den ledande serviceleverantören av teknisk utrustning i Norden tillhandahåller InfoCare ett unikt erbjudande till marknaden. De har över 60 serviceställen och 1100 anställda i Norge, Sverige, Danmark och Finland. InfoCare levererar över 3000 serviceordrar dagligen, inklusive onsite service, installationer, transporter och mjukvarutjänster till företag över hela Sverige. Målet är att erbjuda de mest effektiva tekniska lösningarna till marknaden och att lösa tekniska utmaningar på ett effektivt och professionellt sätt. InfoCare är det stora bolaget - med den lokala anknytningen!

Du erbjuds:
 • En chans att bygga på ditt CV genom ett meriterande sommarjobb
 • Värdefulla kontakter inom IT och rekrytering inför examen
 • En möjlighet att dryga ut studentkassan och tjäna extra pengar
Som supporttekniker kommer du att starta med utbildning v. 28-29 och därefter täcka upp på heltid under v. 30-33.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med teamet på site så kommer du att utbildas i att hantera ärenden och leverera support till kunderna. Du kommer så småningom besvara egna ärenden och vara behjälplig via telefon och mail, men också personliga möten med kunderna som kommer förbi desken.

Vi söker dig som
 • Studerar YH, Högskola eller universitet inom IT/teknik.
 • Talar och skriver på svenska och engelska då det krävs i kommunikation med kunder och kollegor.
 • Har goda datorkunskaper inom bland annat Office365 och Windowsoperativsystem, med andra ord ser vi att du har ett stort intresse för IT/teknik.
 • Har B-körkort.
Det är meriterande om du har arbetat med telefonsupport eller BackOffice-funktioner sedan tidigare samt har erfarenhet av ServiceNow.

Som person är du:
 • Problemlösande
 • Relationsskapande
 • Flexibel
Övrig information:
 • Start: V. 28
 • Omfattning: Heltid under veckorna 28-33
 • Stad: Malmö. Du kan komma att täcka upp på kontoret i Landskrona under dessa veckor
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och InfoCares önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se