Sommarjobb inom webb och marknadsföring till stort läromedelsföretag i Malmö!

Sommarjobb inom webb och marknadsföring till stort läromedelsföretag i Malmö!

Är du student och ute efter sommarjobb? Har du dessutom erfarenhet av webbproduktion och marknadsföring sedan tidigare? I så fall har vi jobbet för dig! Ett stort läromedelsföretag i Malmö söker en extraresurs till deras marknadsavdelning i sommar som kan arbeta i deras webb med uppdatering av hemsidor. Sök jobbet redan idag då urval sker löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker en marknadsassistent på heltid till ett stort läromedelsföretag i Malmö. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig från vecka 31 till vecka 37 i sommar.

Arbetsuppgifter

Som sommarjobbare på marknadsavdelningen kommer du att stötta företagets marknadsavdelningen i arbetet med företagets webb. Företaget ska byta system för deras webbshop, all dokumentation och information ska därmed läggas över i pimcore 5.0. I jobbet kommer du därmed att jobba väldigt självständigt genom att uppdatera bild och text i det nya systemet.

Vi söker dig som
  • Har någon form av webbkompetens och/eller erfarenhet av att arbeta på en marknadsavdelning tidigare
  • Är flytande i svenska, i både tal och skrift
Det är meriterande om du

* Har erfarenhet av Pimcore 5.0

Som person är du noggrann och självgående. Du tycker att webb och marknadsföring är ett spännande område och är duktig på att arbeta självständigt.

Övrig information
  • Start: Vecka 31/32
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Malmö
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork