Självgående & serviceminded handläggare till lantmännen

Självgående & serviceminded handläggare till lantmännen

Nu har du möjligheten att bli en kollega till Lantmännens kassatjänst i Malmö. Trivs du att arbeta självständigt men ändå ha stöd av dina kollegor i en arbetsmiljö där det händer mycket? Har du erfarenhet från administration-och ekonomirelaterade arbeten, gärna med fokus på en supporterande ekonomifunktion gentemot kunder, kan du vara den vi söker.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Lantmännens räkning en handläggare till deras kassatjänstavdelning. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Lantmännen. Behovet har uppstått i samband med att avdelningen behöver extra uppstöttning. Vi söker dig som kan börja omgående och arbeta fram till årsskiftet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Arbetsuppgifter

Som handläggare arbetar du i Lantmännens ekonomisystem M3 med telefon och mail som främsta arbetsverktyg. Dina primära arbetsuppgifter består av att agera support gentemot Lantmännens medlemmar och kunder.

Vi söker dig som
  • Har högst två års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt att du studerat ekonomi på gymnasienivå. Alternativt har du en examen från YH-utbildning eller motsvarande. Har du erfarenhet från bankbranschen ses det som ett plus.
  • Du bör ha erfarenhet av stora affärssystem. Det är meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet M3.
  • Du har mycket goda kunskaper i svenska språket då kommunikation internt och med kunder, samt all dokumentationen sker på svenska.
Som person är du självgående, noggrann, öppen och samarbetsvillig. Du har lätt för att kommunicera med kunder samt bör ha förmågan att prioritera mellan olika arbetsuppgifter då du kommer att arbeta med flera ärenden samtidigt.

Start: Omgående fram till årsskiftet

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Kontorstider

Placering: Malmö
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lantmännen är en av Nordens största koncerner inom lantbruk, livsmedel och energi. Inom koncernen finns en rad verksamheter med stark anknytning till lantbrukares behov. Företaget har cirka 10 000 anställda och är verksamma i 18 länder. Denna tjänst kommer att vara placerad på Lantmännens kontor i Malmö.