Serviceinriktade studenter sökes till Malmö Arena!

Serviceinriktade studenter sökes till Malmö Arena!

Trivs du med högt tempo, är stresstålig och älskar att arbeta med service? Just nu letar vi efter studenter som vill jobba extra med servering och service på Malmö Arenas olika event. Rekryteringsprocessen är igång så se till att söka redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Malmö Arenas räkning studenter som vill jobba extra på deras event. Du kommer att ingå i en studentpool som hjälper till med att servera mat och dryck till gästerna i deras restauranger. Start för uppdraget är omgående och du kommer att jobba cirka 2-4 pass per månad, beroende på hur matcher och event ligger fördelade. De allra flesta arbetstillfällena kommer vara 6-8 timmar och ligga på eftermiddagar, kvällar och helger. Detta extrajobb är perfekt för dig som tycker om att vara där det händer och som alltid ger service i världsklass.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Malmö Arena. Uppdraget kommer att vara på deltid.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:
 • Servera mat och dryck till gästerna i restaurangerna
 • Förbereda restaurangen innan gästerna kommer samt löpande plocka disk under arbetspasset
 • Ge god service och svara på eventuella frågor
Vi söker dig som
 • Är student på eftergymnasial nivå och har minst ett år kvar av dina studier
 • Har erfarenhet av att jobba i restaurang- eller servicebranschen
 • Behärskar svenska obehindrat i både tal och skrift då detta krävs för att kommunicera med kunderna
 • Har ett flexibelt schema och kan ställa upp med kort varsel
För att trivas med detta jobb så tror vi att du är glad, social och trevlig. Du är duktig på att bemöta olika typer av människor och ger alltid bästa tänkbara service. Du tycker om att jobba i högt tempo och blir inte stressad när det är mycket att göra. Du jobbar också snabbt och effektivt och ser vad som behöver göras utan att någon säger till dig. Du har vana av att jobba i restaurang- eller eventbranschen och tycker det är roligt när det är mycket att göra. Vidare är du också prestigelös och kavlar upp armarna och stöttar upp där det behövs.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Minst 2 pass/månad
 • Placering: Malmö Arena, Hyllie
 • Arbetstider: Cirka 6-8 timmar/tillfälle
 • Lön: Enligt kollektivavtal
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Malmö Arena är beläget centralt i den expansiva öresundsregionen, även kallat Greater Copenhagen. De erbjuder förstklassiga evenemang för såväl mindre som större evenemang. Deras verksamhet är av bred karaktär som tillgodoser olika inriktningar både inom sport, underhållning och mat. Malmö Arena har stått värd för vitt skilda evenemang som exempelvis Eurovision Song Contest, Junior Hockey VM och kongressen Rontgenveckan. Läs gärna mer om Malmö Arena på deras hemsida.