Servicedesk agent till Evry i Malmö

Servicedesk agent till Evry i Malmö

Tycker folk att du är trevlig, hjälpsam och pedagogisk? Brinner du för ny teknik och IT? Då har vi kanske den perfekta arbetsplatsen för dig! Här sitter du i fräscha lokaler, centralt i Malmö och arbetar med att erbjuda teknisk support av högsta klass!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Evry:s räkning Servicedesk agent med en stor portion energi och servicekänsla. Du skall vara beredd på att arbeta med support i ett engagerat team och med de senaste teknikerna.
Evry levererar drift- och konsulttjänster inom bland annat IT-infrastruktur och affärssystem till den nordiska marknaden. Man fungerar även som helhetsleverantör till små- och medelstora företag samt vissa kommuner men även som specialist mot utvalda större företag.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Evry:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Evry. Deras intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Servicedesk agent kommer du att arbeta med support i ett team av motiverade och kompetenta medarbetare. Eftersom vår kund förvaltar olika organisationers IT-miljöer kommer du att ta emot samtal av varierande karaktär och olika svårighetsgrad. Du och ditt team har som uppgift att på ett professionellt sätt hjälpa kunder med sina problem och eventuellt eskalera dessa om du/ni ej själv kan lösa dem. Du kommer även att registrera och följa upp supportärenden för att säkerställa att de blir korrekt lösta.

Du kommer till exempel att
  • Erbjuda användarsupport via e-post, telefon och fjärrstyrning
  • Utföra kontoadministration i Active Directory
  • Felsöka på diverse applikationer och tjänster
Du som trivs i en föränderlig och teknikintensiv miljö där man använder de senaste verktygen och hela tiden strävar efter förbättring, kommer verkligen att trivas på detta uppdrag. Här syns man!

Vi söker dig som

Har tidigare erfarenhet av arbete i IT-support/servicedesk alternativt har du någon form av utbildning med inriktning IT-drift/nätverk. Du skall ha god erfarenhet av att arbeta med service och ett starkt intresse för operativsystem och allmän IT-infrastruktur. Du har förmodligen kännedom om följande tekniker/tjänster:

Efterfrågade specifika kompetenser:
  • Active Directory
  • Windows 7/8/10
Det är meriterande om du även har kompetens inom Apple OSX.

Då du hanterar både svenska och engelska kunder krävs goda kunskaper både skriftligen och muntligen i dessa språk.

Som person är du tekniskt intresserad, kreativ och ser lösningar istället för problem. Du strävar hela tiden efter att bredda dina kunskaper och drivs bland annat av att hjälpa kunder och kollegor, du är lösningsorienterad helt enkelt!

Övrig information
  • Start: Så snart som möjligt
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Västra hamnen, Malmö
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork