Serveringspersonal till Prime Catering

Serveringspersonal till Prime Catering

Har du erfarenhet av servering och brinner för att ge exceptionell service? Då kan detta vara jobbet för dig! Vi söker nu serveringspersonal till Prime Catering som under några tillfällen i sommar kommer servera mat och dryck till gästerna på olika event och bröllop runt om i Skåne. Låter detta som ett jobb för dig? Sök redan idag då behovet är omgående!

Information om uppdraget

Prime Catering arbetar för att ge deras kunder en högkvalitaitv upplevelse. De ser till att alltid arbeta med de bästa råvarorna och serverar bra mat och vill därför att servicen som ges ska spegla detta. De som arbetar på Prime Catering har en bakgrund i det absoluta toppskiktet av restauranger från Malmö med rötter både i Danmark och Stockholm och nu söker de serveringspersonal som ska stötta upp under flertalet datum i sommar, främst på lördagar.

Du erbjuds
  • Ett roligt och varierande deltidsjobb med möjlighet att fortsätta på deltid till hösten
  • Ett perfekt jobb för dig som jobbat på restaurang tidigare som vill jobba extra under sommaren
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som serveringspersonal kommer man ge exeptionell service, servera mat och dryck till eventens och bröllopens gäster. Man kommer även se till att det är fint och rent och tillsammans med teamet arbeta för att gästerna ska få en bra upplevelse.

Vi söker dig som
  • Har pågående studier eller annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
  • Har tidigare god erfarenhet av servering, du ska kunna bära 3 tallrikar samtidigt
  • Kan kommunicera obehindrat på svenska
Meriterande är om du har B-körkort och egen bil då man behöver kunna ta sig till platser i Skåne där event och bröllop äger rum.

Som person brinner du för att ge högkvalitativ service. Du har även ett högt driv och är en lagspelare. Du ska även trivas i att arbeta i ett högt tempo.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid, 10-15 datum under sommaren, primärt lördagar!
  • Placering: Skåne
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Prime Catering här!