Sales Assistant till Academic Works kontor i Malmö

Sales Assistant till Academic Works kontor i Malmö

Är du en av dem som alltid övertygar vännerna om att boka resan dit just du vill åka? Märks det på dig när du ligger under i quizkampen eller när du lyckas med en riktigt snygg fickparkering? Då är vi intresserad att höra från dig! Vi tror nämligen att du har en talang som kan göra dig till en riktigt vass Sales Assistant- och nu söker vi en ny kollega till vårt Malmökontor!

Information om uppdraget

"Jag sökte rollen som Sales Assistant då jag ville få erfarenhet från b2b och lära mig säljprocessen från grunden. Som Sales Assistant stöttar jag Account Managers i deras dagliga arbete vilket ger mig privilegiet att lära mig från drivna och engagerade kollegor. I rollen får jag möjlighet att bidra till verksamhetens fortsatta utveckling genom att hitta nya kunder och boka möten som kan leda till potentiella affärer. Jag såg framför mig en arbetsplats med energi och en stark gemenskap och kan i efterhand säga att Academic Work överträffade alla mina förväntningar. Söndagsångesten har verkligen försvunnit!"- Så beskriver en av våra tidigare Sales Assistant rollen och varför han trivdes så bra i den. Han är färdig med sina studier och har nu gått vidare till rollen som Account Manager internt hos oss!
Som Sales Assistant är du en viktig spelare i vår säljorganisation för att vi ska kunna fortsätta vår tillväxtresa. Vi erbjuder dig med rätt utvecklingsfokus, driv och ambition möjligheten att jobba sida vid sida med våra Account Managers! Du kommer att tillhöra vår interna säljorganisation och arbeta med att söka upp och kontakta företag i behov våra tjänster inom personaluthyrning och rekrytering.

Det här är chansen för dig att få inblick i försäljningsaffären och samtidigt få komma till en arbetsplats som andas vilja, målmedvetenhet och kämpaglöd. Du kommer med din arbetsinsats att vara en viktig kugge i vår säljorganisation i att hitta nya affärsmöjligheter.

Arbetsuppgifter

Du kommer bland annat att:
 • Se till att hitta nya möjligheter till affärer genom att prospektera nya obearbetade kunder.
 • Kartlägga nya affärsmöjligheter genom att hitta obearbetade avdelningar hos våra befintliga kunder.
 • Boka möten.
 • Omvärldsbevakning av kunder.
 • Övriga arbetsuppgifter som underlättar arbetet för våra Account Managers.
Dina arbetsuppgifter kommer till stor del att styras av din egen utvecklingsbenägenhet vilket på sikt kan innebära mer ansvar, exempelvis att följa med ut på kundmöte med våra Account Managers.

Tjänsten innebär goda utvecklingsmöjligheter och vid lyckat samarbete efter färdiga studier ser vi att du med fördel och fortsatt intresse tar dig an rollen som Account Manager hos oss på heltid!

Vi söker dig som
 • Studerar en eftergymnasial utbildning och har ca 1 år kvar av studierna.
 • Har tidigare erfarenhet av service, kundkontakt eller försäljning.
 • Har ett stort intresse för försäljning och vill fortsätta din karriär inom området.
 • Goda kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska.
Det är meriterande om du har B-körkort.

Som person är du målfokuserad och tar själv initiativ till att hitta nya kontaktvägar och driva resultat. Du är orädd och ihärdig och ger inte upp i första taget. Du tror på dig själv samtidigt som du visar ödmjukhet inför uppgiften och din kompetens.

Övrig information
 • Start: Slutet av augusti/början av september.
 • Placering: Malmö, centralt.
 • Omfattning: 1 - 2 dagar/vecka, flexibelt vilka dagar och anpassas efter dina studier.
 • Lön: Timlön enligt kollektivavtal.
 • Placering: Centrala Malmö.
 • Kontakt: Talent Acquisition Manager, Maria Rebensdorff.
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under mina sidor på din profil. Urvalet inleds med en telefonavstämning, till de kandidater som går vidare är nästa steg screeningtester som mailas ut. De kandidater som går vidare efter screeningtesten blir inkallade på intervju.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på talentacquisitionmalmo@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På Jobba Hos Oss får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!