SAP-kunnig ordermottagare till Ceratizit Group

SAP-kunnig ordermottagare till Ceratizit Group

Är du kunnig inom SAP och noggrann som person? Letar du efter en möjlighet att arbeta på ett globalt växande företag med trevliga kollegor? Då kan detta vara den perfekta tjänsten för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Ceratizit Groups räkning ordermottagare på heltid. Du kommer att arbeta på deras kontor i Arlöv och vi letar nu efter dig som är nyfiken och orädd när det handlar om system, och som är noggrann och trivs med administrativa uppgifter. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Ceratizit Group.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Ceratizit Group. Uppdraget sträcker sig initialt under 6 månader med goda chanser till förlängning förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som ordermottagare kommer du arbeta i företagets sales office-team och hantera den dagliga verksamheten inom orderhantering, reklamationshantering och fakturahantering.

Du kommer till exempel att:
 • Supportera kunder och säljare med orderhantering/leveranstider/paketupphämtningar/underlag till returer i affärssystemet SAP
 • Förbereda och administrera orders i webbshopen
Tjänsten passar dig som har ett öga för detaljer och trivs med att arbeta med varierande administrativa arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du som person är framåt och ansvarstagande då rollen kräver att du kan arbeta självgående. Du är bekväm med att prata engelska då detta är företagets koncernspråk.

Vi söker dig som
 • Har gymnasieutbildning med inriktning ekonomi eller likvärdigt
 • Är obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift
 • Har erfarenhet av att arbeta i affärssystemet SAP
Det är meriterande om du
 • har arbetat med ordermottagning och/eller fakturahantering
 • har goda kunskaper i Excel
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 6 månader med goda möjligheter til förlängning
 • Placering: Malmö, Arlöv
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Arrivas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Ceratizit Group här