Resursplanerare till Tunstall

Resursplanerare till Tunstall

Tunstall är världsledande inom välfärdsteknologi för vård och omsorg och deras produkter hjälper människor att få en tryggare vardag och förhöjd livskvalitet. I rollen som Resursplanerare får du vara med i detta arbete där ditt helhetsperspektiv och din planeringsförmåga möjliggör för organisationen att driva projekten i hamn. Detta är en roll där du får möjlighet att arbeta i en bransch som påverkar framtiden för våra äldre och där du får se teknikens framfart på nära håll!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Tunstalls räkning en Resursplanerare till deras huvudkontor i Malmö.

Tunstall är idag ett globalt bolag med över 3000 anställda som utvecklar, tillverkar och tillhandahåller trygghetssystem i mer än 30 länder världen över. Företaget befinner sig i en fortsatt tillväxt och behöver nu även utöka med en Resursplanerare i Malmö. Då tjänsten är ny för företaget innebär detta att du själv kommer kunna utforma arbetssätt och optimera befintliga tillvägagångssätt i resursplaneringen för att effektivisera arbetet ytterligare. På så vis får du en fri roll i organisationen där du har en viktig och stödjande funktion i inkommande och pågående projekt.

Med bakgrund av företagets framfart behöver du även trivas och tycka det är spännande att arbeta i en föränderlig miljö där det händer mycket. Här behöver du vara driven, initiativtagande och inte rädd för att komma med nya idéer.

Arbetsuppgifter

I rollen som Resursplanerare kommer du att fungera som en stödfunktion i projekt- och eftermarknads organisationen där ditt huvudansvar är att optimera resursplaneringen i alla pågående projekt. Du kommer jobba väldigt när resursägarna och projektledarna i det dagliga arbetet, det är resursägarna som har det yttersta ansvaret för att tillse att planeringen följs och i att fördela ut resurserna. I rollen som Resursplanerare behöver du ha ett helikopterperspektiv i projektverksamheten och de pågående projekten. Detta för att kunna koordinera och ge förslag på de mest lämpliga och effektiva sätten att fördela resurserna. Projektorganisationen som du kommer att tillhöra består av ca. 35 medarbetare med ca. 240 pågående parallella projekt av varierande storlek och som sträcker sig över olika lång tid. Resursplaneringen är därmed en förutsättning för att effektivisera arbetet inom de olika projekten.

Som Resursplanerare arbetar du under hela projektfasen, vilket exempelvis involverar:
  • Du ansvarar för dagsplaneringen och gör de ändringar i resursplaneringen som kan uppkomma. Det är du som bevakar aktuellt bemanningsläge och har därför också bra förutsättningar att identifiera förbättringsåtgärder för verksamheten.
  • Löpande avstämningsmöten med Resursägarna och projektledare för att se över resurserna och att man ligger i fas med planeringen och i förhållande till projektens deadline.
  • Bevakning av projekt som är på ingång för att även planera för att ge utrymme åt dessa och mötesplanera.
Ansvaret för att driva projekten ligger inte på Resursplaneraren men det krävs hela tiden att hålla sig uppdaterad hur det går i de olika projekten längs vägen för att vid tillfällen kunna samla teamen. Detta för att se över den fortsatta planeringen och för att kunna göra eventuella omprioriteringar i projekten och i resursfördelningen. Löpande längs projekten kommer du som Resursplanerare därmed att ha många interna kontaktytor i de olika teamen.

Vi söker dig som

Vi söker dig som
  • Har erfarenhet av resursplanering från en liknande roll där du fått styra den dagliga planeringen
  • Talar och skriver svenska obehindrat
För att passa i rollen som Resursplanerare tror vi att du motiveras av koordinering, planeringsarbete och är strukturerad i ditt arbetssätt. Du behöver trivas i en roll med många interna kontaktytor där du förväntas agera på ett effektivt sätt för att söka upp den information du behöver. Här blir det också viktigt att du vågar vara kravställande för att nås av den information som påverkar planeringen samt att du vågar förändra och komma med förslag på kommande förbättringar.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Malmö
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tunstalls önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Här kan du läsa mer om Tunstall.