Resande applikationskonsult

Resande applikationskonsult

Är du en pedagogisk, välformulerad & djärv person som brinner för nya utmaningar och tycker om att resa i tjänsten? Har du ett genuint IT-intresse och skulle nicka mycket instämmande om någon frågade dig om du har ett intresse för branschen och trivs i verkstadsmiljö? Då är du idealisk för denna tjänst som applikationskonsult! I din introduktion erhåller du en attraktiv utbildning som kommer ge dig spetskompetens i PBS (Microsoft NAV). Så vad väntar du på? Sök tjänsten redan idag då vi går igenom urvalet löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en applikationskonsult på deltid till ProMeister Solutions AB som har möjlighet att arbeta två dagar i veckan. Företaget är ett dotterbolag som tillhör Mekonomen-koncernen. ProMeister Solutions AB arbetar med tjänster och hjälpmedel som underlättar det dagliga arbetet för verkstadspersonal. Företaget arbetar med olika helhetslösningar som innefattar bland annat utbildningar, tekniskt support, rekrytering och affärssystem. Tjänsten syftar till att utbilda verkstäder runt om i Sverige i ett nytt affärssystem

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos ProMeister Solutions. Uppdraget kommer att vara på deltid under cirka 1 års period.

Arbetsuppgifter

Som applikationskonsult kommer du först att få en utbildning i ett affärssystem som är byggt efter Microsoft NAV, utbildningen kommer att pågå under några veckor, beroende på din tidigare kompetens och erfarenhet inom arbetsområdet. Utbildningen innebär både att lära sig programmet men även att gå vid sidan av de nuvarande utbildarna. Utbildningen kommer huvudsakligen ske på ProMeisters Solutions huvudkontor som ligger i Malmö.

Efter utbildningen kommer du att åka ut till verkstäder i Sverige med Malmö som utgångsort, där ska du implementera affärssystemet och därmed utbilda och demonstrera dess funktioner. Jobbet innefattar således en del resande vid sidan av dina studier.

Tjänsten passar dig som vill utvecklas inom en stor organisation och arbeta på resande fot. Rollen innefattar självständighet och stort ansvarsområde vilket kan bidra till ökad personlig utveckling som utbildare.

Vi söker dig som

Studerar på universitet eller högskola på minst 50% eller mer

Har B-körkort

Kan tala och skriva flytande på Svenska och har goda kunskaper i engelska

Har ett genuint intresse för IT & datorer

Inte har några problem med att resa i tjänsten

Har ett brinnande intresse för att hålla föredrag, undervisa, ett intresse för branschen och trivs i verkstadsmiljö

Har tillgång till egen bil

Det är meriterande om du

Har kunskaper i Microsoft NAV

Som person är du självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter samt kan driva ditt arbete självständigt framåt. Du är orädd och vågar agera i nya situationer. Du har en mycket god verbal kommunikativ förmåga där du uttrycker dig välformulerat och tydligt i tal, kan anpassa din kommunikation utefter mottagaren samt är mån om att mottagaren har uppfattat budskapet. Vidare är du kundorienterad och affärsmässig.

Övrig information
  • Start: Omgående.
  • Omfattning: Deltid.
  • Placering: Utgår från Malmö men arbetet sker på verkstäder runt om i Sverige, men främst i Skåne.
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ProMeister önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ProMeister Solutions AB levererar utbildningar till hela fordonsbranchen. Detta gör att kursbredden och aktiviteter är bland branschens största. Våra kurser har stort fokus på att få deltagarna att förstå funktion på moderna fordonssystem och med den kunskapen kunna felsöka och använda rätt verktyg på ett effektivt sätt.