Representera Ikano Bank med förstklassig kundservice på danska

Representera Ikano Bank med förstklassig kundservice på danska

Første indtryk varer! På Ikano Bank är det en självklarhet att allting börjar med deras medarbetare, talangerna bakom verksamheten. 2016 gjordes en satsning och Ikano Bank öppnade upp portarna för deras nya nordiska huvudkontor i Malmös satsområde som knyter ihop kontinenten, Hyllie. Detta för att fortsätta kunna ta mark och vara det självklara valet som både arbetsgivare och bank. Våra nuvarande konsulter trivs otroligt bra på det öppna och familjära kontoret som blickar ut över Öresund. Att bli en del i det danska kundtjänstteamet öppnar upp för stora möjligheter att utveckla dina kunskaper inom bank och kundtjänst. Vi söker dig som ser denna roll långsiktigt, start för tjänsten är omgående så sök idag och ta till vara på en fantastisk arbetsmöjlighet!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Ikano Banks räkning kundtjänstemedarbetare till deras B2C/D2C avdelning för deras nordiska kundcenter i Malmö på grund av att de kontinuerligt expanderar. Med telefon och dator som arbetsredskap hjälper du såväl nya som äldre kunder på den danska marknaden med frågor gällande bankkort och sparkonton men även gällande lån och sparande. Inledningsvis kommer du, som ny medarbetare, få en gedigen introduktion och utbildning inom både produktkunskap och service.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Ikano Bank. Ikano Banks intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Om du går vidare till sista steget i denna process kommer vi att göra en kreditupplysning på dig för att säkerställa att du inte har några betalningsanmärkningar och du kommer behöva uppvisa belastningsregister innan du eventuellt erbjuds tjänsten

Vi söker dig som
 • Behärskar danska obehindrat i både tal och skrift då du kommer arbeta mot dansktalande kunder
 • Har flera års erfarenhet av att arbeta inom kundtjänst, innesälj eller liknande
 • Är van vid och trivs med att prata mycket i telefon när du arbetar
 • Brinner för service och vill arbeta med kundbemötande
 • Gillar merförsäljning, detta då Ikano Bank har ett stort fokus på att erbjuda kunder nya produkter och tilläggstjänster
 • Har god datorvana och förmåga att snabbt ta till dig nya system.
Ikano Banks nordiska kundcenter expanderar ständigt och för att trivas med att arbeta i denna föränderliga och mycket spännande miljö tror vi att du som person är både flexibel och engagerad i ditt arbete. Din personlighet präglas dessutom av driv, serviceanda och en problemlösande attityd. Vidare tror vi att du är en utpräglad teamplayer som gärna delar med av dig av både din energi och kunskap. Då du främst kommer att arbeta i nära kontakt med företagets kunder, förväntar vi oss också att du har en god kommunikativ förmåga samt besitter något av en pedagogisk ådra.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, fyra månader med chans till förlängning/överrekrytering
 • Arbetstider: 40 timmar/vecka, måndag till fredag, 8.00 - 17.00
 • Placering: Hyllie
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ikano Banks nya kundcenter ligger i Hyllie, ett expansivt område utanför Malmö, nära Köpenhamn. Ikano Bank erbjuder enkla och förmånliga lån och sparprodukter till privatkunder, säljstödstjänster till detaljhandelsföretag samt leasing och fakturaköpslösningar till företagskunder. Ikano Bank har verksamhet i Sverige, Danmark, Finland, Norge, Storbritannien, Polen, Tyskland samt Österrike och ingår i Ikanogruppens verksamhetsområde Finans. Ikano är en internationell företagsgrupp med verksamheter inom bank, försäkring, bostad och detaljhandel. Ikanogruppen grundades 1988 och ägs av familjen Kamprad. Mer information hittar du på Ikanos hemsida.