Replenishment System Developer

Replenishment System Developer

I ett toppmodernt logistikcenter i Malmö och ljusa fräscha lokaler som blickar mot Öresund kommer du att i denna roll att få samarbeta med de mest kända varumärken i världen, leverera produkter och ingredienser till 50 retailbutiker och 160 restauranger i norra Europa. Sök rollen idag, vi jobbar med ett löpande urval!

Information om uppdraget

Tjänsten är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och jobba hos vår kund. Uppdraget kommer inledningsvis löpa 6 månader med god chans till förlängning förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Replenishment System Specialist ansvarar du för varuförsörjningen till företagets huvudlager i Malmö samt ett 40-tal av deras kunders försörjning. Din huvuduppgift blir att säkra att 90% av inköpen av bolagets 5000 artiklar, som sker genom det automatiserade inköpssystem Slimstock (Slim4). Förutom att optimera det automatiska inköpssystemet kommer du arbeta med att effektivisera fakturamatchningen inom samtliga kategorier.

Du säkerställer rätt parametrar, optimerar värden och frekvenser. Bolaget följer upp såväl precision som lagervärden, omsättningshastighet och leveransfrekvens/behov. Du kommer att arbeta tillsammans med inköpsteamet på kontoret i Malmö.

Vi söker dig som
 • Har minst ett års relevant erfarenhet av orderhantering och/eller inköp
 • Relevant eftergymnasial utbildning
 • Har goda kunskaper i svenska samt engelska som är koncernsspråk
 • Engagerad och positiv som person med ett kommersiellt driv
 • Har god vana av att arbeta i affärssystem
 • Har goda kunskaper i Clickview samt Office-paketet
Det är meriterande om du har jobbat i SLIM4.

Karaktärsdrag som beskriver dig:
 • Strukturerad
 • Samarbetsvillig
 • Problemlösande
Det är meriterande om du har arbetat inom FMCG branschen och har några års erfarenhet av att ha arbetat på medelstora företag.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Malmö
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se