Redovisningskonsult till Outsource i centrala Malmö

Redovisningskonsult till Outsource i centrala Malmö

Outsource andas entreprenörskap och företagande. Här kommer du till en start-up kultur med starkt engagemang för redovisning och rådgivning där du i rollen som Redovisningskonsult arbetar nära dina kunder. Detta är en roll för dig som trivs med en vardag där du får vara både analytisk och social. Hos Outsource blir du helt enkelt framgångsrik i rollen som Redovisningskonsult genom ditt intresse för både ekonomi och service!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för Outsource i Malmö ABs räkning en Redovisningskonsult till deras kontor i centrala Malmö.

Outsource är en redovisningsbyrå med fokus på redovisning och rådgivning. Företaget växte fram genom ett starkt intresse för ekonomi och för att man såg ett behov av bättre lösningar för företag inom området. Det är ett företag som arbetar nära sina kunder där du som Redovisningskonsult även arbetar med rådgivning för att ge företag den service de behöver i sin vardag. Du ansvarar för dina egna kunder och kommer självständigt leda redovisningsarbetet och ansvara för kontakten med dina kunder gällande rådgivning, uppföljning, rapportering och löpande redovisningsarbete. Du arbetar med kunder inom olika branscher och företagsformer med skiftande storlek, vilket också gör att du får ett varierande arbete med olika kunder och utmaningar. För din egen del innebär detta också att det finns tydliga utvecklingsmöjligheter för både din roll och inom bolaget där du i stor utsträckning påverkar din egen framfart.

Hos Outsource välkomnas du till ett mindre bolag med ett avslappnat och positivt arbetsklimat i härliga lokaler. Vid din sida har du positiva och engagerade kollegor och inte minst med bred kunskap där ni alltid kan hjälpas åt vid olika ärenden. Outsource är ett bolag där du som medarbetare blir synlig och betydelsefull.

Arbetsuppgifter
 • Hantera den löpande bokföringen för dina tilldelade kunder
 • Rapportering till myndigheter
 • Lönehantering
 • Bokslutsarbete på månads- och årsbasis
 • Kontinuerlig kontakt och rådgivning gentemot dina kunder via telefon, mail och ibland på plats ute hos kunderna.
Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, antingen genom studier på universitet eller lämplig YH-utbildning.
 • Har erfarenhet av att arbeta på redovisningsbyrå i en konsultativ roll
 • Har erfarenhet av lönearbete
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
Meriterande
* Erfarenhet av att upprätta årsredovisning

För att vinna framgång i rollen som Redovisningskonsult är din ambitionsnivå hög och ditt arbetssätt noggrant och systematiskt. Du är ansvarsfull med en hög analytisk förmåga samtidigt som du trivs i en social miljö och den kundkontakt som konsultyrket innebär.

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Centrala Malmö
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Outsource önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se