Redovisningsekonom till resebranschen

Redovisningsekonom till resebranschen

Om du har erfarenhet av redovisning och vill fortsätta utvecklas i en roll som redovisningsekonom kan rollen hos TripX matcha dina intressen. Här kan du fortsätta på en spännande karriär inom ett företag med stark entreprenörsanda och dynamik i sin affär. TripX är ett bolag under tillväxt där du i rollen som redovisningsekonom får möjlighet till både personlig och arbetsmässig utveckling. Hos TripX får du helt enkelt arbeta inom resebranschen i ett företag i framkant!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för TripX räkning en redovisningsekonom till deras kontor i centrala Malmö.

TripX grundades 2010 av ett par erfarna personer från resebranschen. De såg en möjlighet att göra det billigare och mer effektivt för resenärer att boka resor. De startade därmed med en idé och ett mål om att med ny teknik och modernt tänkande förmedla kvalitetsresor till absolut lägsta pris. På huvudkontoret i Malmö har samtliga olika roller och där du som redovisningsekonom självständigt kommer att hantera ekonomiflödena i bolaget. På sikt kan ekonomiavdelningen komma att expandera i takt med att bolaget växer, vilket kan ge dig möjlighet för utveckling både inom rollen, men också vidare till nya ansvarsområden. I bolaget är man mån om sin personal och att den person som tar sig an rollen som redovisningsekonom ska få en bra och tydlig introduktion med hjälp av nuvarande ekonomichef.

Arbetsuppgifter

I dina ansvarsområden ingår exempelvis:
 • Löpande redovisning
 • Rapportering
 • Upprätta moms- och skattedeklarationer
 • Hantering av löner
 • Månadsbokslut
 • Övriga ad-hoc uppgifter
Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, antingen genom studier på universitet eller lämplig YH-utbildning.
 • Har 2-3 års erfarenhet av att arbeta med bokföring och redovisning
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
 • Har goda kunskaper i Excel
 • Har erfarenhet av att arbeta i affärssystem, meriterande i Navision
För att trivas i denna roll behöver du ha erfarenhet enligt ovan men vi kommer även lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Rollens samtliga ansvarsområden ställer nämligen krav på noggrannhet, då det är viktigt att redovisningen håller hög kvalitet i enlighet med rådande regelverk. Tjänsten passar därför dig som har förmågan att se helheten och som planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt och strukturerat sätt. Samtidigt behöver du vara en social och nyfiken person då du i denna tjänst kommer att arbeta med utåtriktade och engagerade kollegor inom ett företag som växer.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se