Purchase-to-Pay finansspecialist för internationellt företag i Malmö

Purchase-to-Pay finansspecialist för internationellt företag i Malmö

Letar du efter nya utmaningar inom finansbranschen?
I så fall är positionen som Purchase-to-Pay Specialist kanske precis det som du är ute efter! Vår kund letar efter en flexibel och driven person som kan axla rollen som PtP finans-specialist. Det är ett globalt företag som är ledande inom sitt område och du kommer få goda förutsättningar till att utveckla dina professionella förmågor inom en organisation som ständigt utvecklas i förhållande till marknaden. Tycker du att detta passar in på dig och låter intressant? Sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work letar å vår kunds vägnar efter en Purchase-to-pay specialist till deras kontor i Malmö. Du kommer att tillhöra ekonomiavdelningen och kommer där att ingå i ett sammansvetsat team. Kontorsmiljön beskrivs som snabb och intensiv på ett positivt sätt och är perfekt för dig som är energifylld och driven.
Jobbet är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd hos Academic Work och arbeta hos kunden som konsult.

Arbetsuppgifter

Rollen är utmanande då det ekonomiavdelning genomgår en omvandling och det är mycket som händer just nu. Ditt nätverk kommer att vara brett då du kommer att arbeta med funktioner inom Nordics, externa aktörer (säljare och revisorer) samt PtP Center of Excellence i Nederländerna.

Du kommer tillexempel att:
Övervaka fakturahanteringen - från skanning av faktura till betalning, till leverantör

Samarbeta med leverantörer och företag för att förbättra prestanda - förbereda dokumentation, utbildning, tillhandahålla kunskapsöverföring etc.*

Stötta outsourcingpartnern med komplicerade frågor, stötta Indexering av fakturor

Hantera alla PtP balansräkningskonton och se till att de hanteras utan eftersläpning

Vi söker dig som

För den här tjänsten krävs:
En eftergymnasial utbildning inom ekonomi

3-5 års arbetslivserfarenhet inom liknande roll/roller

Erfarenhet av att ha jobbat i relevanta ERP-system

Tala och skriva engelska på professionell nivå

Tala och skiva något av de nordiska språken flytande

Det är meriterande om du
Har erfarenhet av att arbeta i SAP och/eller Microsoft Dynamics AX

Som person förväntar sig våran kund att du är flexibel, initiativtagande, besitter god kommunikativ förmåga och att du ska kunna arbeta korsfunktionellt med stort engagemang och med service i åtanke.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Start: Omgående med hänsyn till upsägningstid

Omfattning: 6 månader, heltid

Plats: Malmö

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här