Projektledare till transportföretag i Malmö!

Projektledare till transportföretag i Malmö!

Vi söker nu dig som vill arbeta som Projektledare på 50%. Som Projektledare kommer du att ansvara för ett stort internt förändringsprojekt som innefattar en omorganisation och förändring av arbetsansvar samt arbetssätt. Tjänsten kräver tidigare erfarenheter av projektledning. Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

I rollen som Projektledare kommer du att arbeta från kundens kontor i både Malmö och Helsingborg, och dagsresor kommer att ingå i tjänsten, framförallt till Östergötland.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget är på 50% och är kommer att löpa från juni till oktober.

Du erbjuds

* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Projektet rör en stor förändring som innefattar en omorganisation och förändring av arbetsansvar samt arbetssätt. Du kommer bland annat att:
 • Leda och ansvara för processförändringar
 • Ansvara för att bolagets utbildningsinsats och rekryteringar fungerar och flyter på enligt plan
 • Lägga plan, stötta och följa upp ett IT-utvecklingsprojekt
 • Motivera medarbetare till att leverera
Din roll är komplex utifrån ett stort antal intressenter, ett stort förändringsprojekt och motstånd internt vilket kräver en bred förståelse för projektets alla delar. Du måste ha skinn på näsan, vara orädd och skicklig retorisk i att veta när du ska trycka på och när du ska backa. Ditt mål är att peppa, inspirera och motivera medarbetare till att leverera.

Vi söker dig som
 • Har en avklarad gymnasial utbildning
 • Har några års erfarenhet som projektledare
 • Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska
Det är mertierande om du:
* Har relevant eftergymnasial utbildning

Övrig information
 • Start: Juni 2020
 • Omfattning: 50%
 • Placering: Malmö och Helsingborg
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se