Projektkoordinator till WSP i Arlöv!

Projektkoordinator till WSP i Arlöv!

Nyexad inom bygg? Har du siktet inställt på att bli projektledare längre fram? WSP Management expanderar och söker nu en nyexad projektkoordinator till kontoret i Arlöv. Med rätta drivet och intresset kan du komma hur långt som helst inom WSP. Vilken möjlighet va? In och sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en nyexad projektkoordinator till WSP Management i Arlöv. Uppdraget innebär att ansvara för ett av de största infrastrukturprojekten i södra sverige och stödja delprojektledaren under utförandet så att beställarens krav uppfylls. Vidare skall projektkoordinatorn vara rådgivande och stå för samordning mellan de olika teknikområdena.

Uppdraget är ett konsultuppdrag gällande projektledning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos WSP. Uppdraget kommer att vara på heltid och långsiktigt till och med 2023, därefter finns det goda möjligheter att fortsätta inom WSP, förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds

* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som projektkoordinator kommer du att få arbeta i ett av regionens största järnvägsprojekt och vara delaktig i att lägga grunden för framtidens infrastruktur. Du kommer att arbeta nära och direkt under en projektledare med en stor bredd och variation i arbetsuppgifterna. Den gemensamma nämnaren är att du snabbt får möjligheten att ta eget ansvar.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Biträda projektledaren i alla förekommande projektledaruppgifter så att de genomförs och dokumenteras. Det kan exempelvis innebära kvalitetskontroller, fältkontroller, slutdokumentation etc.
 • Vara insatt i kontraktsinnehållet för konsultuppdrag och entreprenader.
 • Biträda projektledaren med projektuppföljning avseende tid, kostnad, kvalitet, säkerhet, arbetsmiljö och miljö, samt att prognostisera slutkostnader.
 • Medverka vid kontakter med myndigheter, projektörer, fastighetsägare mm.
Tjänsten som projektkoordinator ger dig en unik start på karriären och alla möjligheter att utvecklas till en nyckelperson i en rikstäckande organisation där du på sikt har möjligheten att växa in i en roll som projektledare. Tillsammans med det skräddarsydda utvecklingsprogrammet får du bästa möjliga stöd för att snabbt ta dig an stort eget ansvar.

Vi söker dig som
 • Har en ingenjörsexamen inom relavant område, exempelvis inom; bygg och anläggning, väg och vatten eller motsvarande
 • Är obehindrad i svenska och engelska, i tal såväl som skrift
 • Har B - körkort
Som person är du strukturerad och trivs med att själv planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du sätter dessutom självständigt upp tidsplanerar för hur arbetet ska fortskrida. Du arbetar bra med andra människor, har erfarenhet av att arbeta i grupp/projektform och agerar lyhört för andras synpunkter och kompetens. Vidare beskrivs du som affärsmässig och använder feedback för att kontinuerligt utveckla dig själv i din profession.

Övrig information
 • Start: Januari 2020
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Arlöv
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. WSP erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Transport & Infrastruktur, Hus & Industri samt Miljö & Energi. Tillsammans har de drygt 42 000 medarbetare på över 550 kontor i 40 länder. I Sverige har WSP omkring 4 000 medarbetare.