Projektkoordinator på heltid till Fujitsu i Malmö

Projektkoordinator på heltid till Fujitsu i Malmö

Vill du få chansen att arbeta som projektkoordinator på ett stort, internationellt IT-konsultbolag? Då kanske detta är jobbet för dig? Vi söker dig som vill arbeta som koordinator för IT-projekt hos Fujitsu i Malmö. Du kommer att vara den som planerar och koordinerar så att företagets projekt ros i hamn. Vi söker dig som är duktig på att koordinera och kommunicera då stora delar av arbetet går ut på koordination och planering av resurser inom ett projekt.

Information om uppdraget

Academic Work söker projektkoordinatorer till Fujitsu i Malmö. I och med ökat inflöde av projekt, behöver Fujitsu öka upp sin koordinatorsstyrka för att kunna säkerställa leveransen av

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Fujitsu. Uppdraget kommer att vara på heltid med start i augusti.

Arbetsuppgifter

Som projektkoordinator kommer du att arbeta med utrullningsprojekt som Fujitsu kommer att driva i hela Sverige. Vidare kommer du att planera resurser och se till att säkerställa leveransen i enlighet med överenskomna avtalsvillkor. En stor del av tjänsten består av att leda det dagliga operativa arbetet som innebär hantering av incidenter och uppdrag för kunder inom både bank- och detaljhandeln

Du kommer till exempel att:
 • ta emot och initiera beställningar från kund
 • planera installationer och resurser
 • ta fram och följa upp faktureringsunderlag
 • samla in installationsrapporter
 • ha en löpande dialog med både kunder och tekniker och därmed säkerställa leveransen enligt avtal
Tjänsten passar dig som tycker om att vara i händelsernas centrum och att få ett projekt att rulla på utan förhinder. Du har tidigare arbetat med administrativa och koordinerande arbetsuppgifter och vill nu få chans att använda dig av de erfarenheterna i detta spännande uppdrag.

Det här jobbet ger dig möjligheten att utvecklas och skaffa nya kompetenser. Fujitsu erbjuder även en chans för dig att utöka ditt kontaktnät och nätverka med branschverksamma.

Vi söker dig som
 • Har erfarenhet av och kunskap inom IT-processer, främst inom hårdvara
 • har goda kunskaper inom Officepaketet
 • har arbetat med koordinerande arbetsuppgifter tidigare
 • har goda kunskaper i svenska språket, såväl muntligt som skriftligt, då all kommunikation med kunder samt dokumentering sker på svenska
Som person är du självgående och gillar att ha många parallella uppgifter att utföra. Vi ser även att du är noggrann och strukturerad då arbetet inkluderar många olika administrativa uppgifter som är viktiga att hålla koll på. Att kunna prioritera rätt bland uppgifter utan att tappa helheten i arbetet är av stor vikt. Du är inte den som sitter och väntar på att bli tilldelad uppgifter utan är en doer som tar ansvar och ser till att projektet tas från start till mål.

Övrig information
 • Start: Augusti
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Malmö
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Fujitsus önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fujitsu i Sverige är en ledande leverantör av tjänster, lösningar och produkter inom IT och kommunikation.