Problemlösande servicedesk-medarbetare med starkt it-fokus till momentum software

Problemlösande servicedesk-medarbetare med starkt it-fokus till momentum software

Det går bra för Momentum Software och i takt med att fler och fler kunder använder sig av deras innovativa och nytänkande fastighetssystem behöver man expandera sitt supportteam med fler talanger som vill vara med på den framgångsrika resan som man befinner sig på! Om du vill ha ett omväxlande och självständigt arbete i en kvalitativ och teknisk servicedesk-roll där du får jobba tillsammans med roliga, engagerade och kompetenta kollegor så kan det här vara ditt nästa steg!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Momentums räkning servicedesk-medarbetare inom fastighetssystem. Som servicedesk-medarbetare hos Momentum jobbar du med nästa generations fastighetssystem som bygger på den senaste tekniken på ett snabbväxande och innovativt bolag.
Momentum är en ungdomlig och spännande arbetsgivare som kommer att kunna erbjuda dig stor personlig utveckling och stor frihet under ansvar, samtidigt som du har ett tight gäng bakom dig i allt du gör. Momentum har ett konkurrenskraftigt anställningserbjudande och du kommer att ha väldigt roligt tillsammans med dina kollegor. Du arbetar på något av Momentums kontor i Falun, Stockholm, Uppsala eller Malmö.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Momentums önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Momentum.

Arbetsuppgifter

Som servicedesk-medarbetare kommer du att arbeta med att ge support och service i Momentums fastighetssystem. Ärendena du hanterar kommer in via ett ärendehanteringssystem och du håller sen dialogen med kund via mail eller telefon beroende på ärendets komplexitet och karaktär. Du har direktkontakt med utvecklingsteamet som du kan ta hjälp av alternativt bolla ärenden vidare till, men utgångspunkten är att du själv arbetar lösningsfokuserat och kreativt med att hjälpa kunden tillsammans med dina kollegor i supportteamet. En normal arbetsdag varvas din dag av ärenden som är av enklare karaktär samt ärenden där du verkligen får grotta ner dig och sätta din tekniska och problemlösande förmåga på prov!
Supportteamet hos Momentum består idag av 8 personer som är spridda på Momentums kontor i Stockholm, Falun och Malmö men som har ett tätt samarbete och en bra sammanhållning.
Tjänsten passar dig som är i början av din karriär och som vill arbeta i en kvalitativ supportroll med mycket eget ansvar där du får arbeta med ärenden av varierande karaktär. Eftersom supportfunktionen hos Momentum inte är uppdelad i 1st, 2nd och 3rd line så innebär det att du kommer att kunna lära dig nya saker på daglig basis.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom IT i någon form och som har goda kunskaper/erfarenheter av databaser och då specifikt av SQL.
  • Eftergymnasial utbildning inom IT
  • Goda kunskaper inom SQL
  • Flytande svenska
Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet av supportyrket eller om du specifikt har kunskap/förståelse för fastighetssystem.

Som person är du service-minded och tekniskt duktig med ett problemlösande förhållningssätt. Du vill arbeta med teknisk support i ett team som värdesätter kvalitet snarare än kvantitet och ditt driv och engagemang gör att du gärna är med och bidrar med idéer och inputs kring hur Momentum kan fortsätta utveckla sitt affärssystem samt sin supportfunktion. Du arbetar fokuserat och strukturerat och har förmågan att hålla huvudet kallt även i stressade situationer. Självklart är du en positiv, öppen och rolig person som uppskattas både av kunder och kollegor. Eftersom Momentum är en arbetsplats med högt i tak och högt tempo så tycker du om att befinna dig i sammanhang där det händer mycket.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Lön: Fast lön enligt överenskommelse
  • Placering: Falun, Stockholm, Malmö, eller Uppsala
  • Kontaktuppgifter: Malin Andersson, Rekryteringsadministratör 08-562 467 06
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Momentum Software är ett svenskt programvaruföretag med fokus på utveckling av webbaserade applikationer mot fastighetsbranschen. Momentum satsar på moderna tekniska plattformar och fokuserar därför på så kallade SaaS-tjänster (Software as a Service). Momentum är idag 70 anställda, varav drygt hälften är utvecklare, och man växer snabbt. Många av medarbetarna hos Momentum har en bakgrund i fastighetsbranschen vilket gör att man är väl insatt i sina kunders verksamhet och utmaningar.