Ordermottagare till Lantmännen Lantbruk

Ordermottagare till Lantmännen Lantbruk

YES, vi får fortsätta leta stjärnor till Lantmännen! Denna gång söker vi dig som vill arbeta som ordermottagare på Lantmännen Lantbruks kontor i Malmö. I rollen kommer du att få ta ett stort ansvar, känna att du ständigt utvecklas och arbeta i en miljö med positiva och engagerade kollegor. Vi vill att du ska kunna börja så snart som möjligt och initialt sträcker sig uppdraget till den 30 september. Urval sker löpande så sök idag om denna tjänst lockar dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker en ordermottagare till Lantmännens kontor i Malmö. Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Här erbjuds du en varierande roll med överhängande fokus på ordermottagning och frågor kopplat till olika orders. Ett av avdelningens mål är att ge kunderna bästa möjliga service i till sina kunder, vilket är något vi vill att du också ska sträva efter. Lantmännen är måna om att våra konsulter trivs ute hos dem och för att få rätt förutsättningar att göra ett bra jobb erbjuds du en gedigen introduktion av villkor, affärssystem, avtal och telefonsystem. Dina kollegor ser fram mot att du ska börja och finns där för att hjälpa dig att snabbt komma in i arbetet.

Du erbjuds
  • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.
  • Möjlighet att få en fot in på Lantmännen för att kunna bygga ditt cv och kanske hitta andra spännande tjänster för framtiden hos antingen Academic Work eller Lantmännen
Arbetsuppgifter

Som medarbetare i ordergruppen kommer du ha varierande arbetsuppgifter samt varierande arbetsdagar. Rollen innebär främst arbete med orderläggning av foder och växtodlingsprodukter men berör även allmänna frågor kring deras produkter. Ärenden inkommer både via mail och telefon. Du kommer ha en nära kontakt med kunder och således vara Lantmännens ansikte utåt.

Vi söker dig som
  • Har eftergymnasial utbildning, gärna från Service Management eller annan utbildning med stort fokus på kundrelationer och service
  • Har relevant arbetslivserfarenhet, gärna från en tjänst där du arbetat med ordermottagning, administration kundtjänst eller en tjänst kopplat lantbruk
  • Är bekväm med att arbeta med telefonen som arbetsredskap och har erfarenheter av detta sedan tidigare (cirka 50 % av tiden kommer du att prata i telefon)
  • Kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift, detta då majoriteten av den kommunikation som förs internt och externt sker på svenska alternativt engelska
  • Är okej med att det kan förekomma vissa helger där du måste arbeta under perioden
Som person är du serviceminded, öppen och ansvarstagande. Du är flexibel och prestigelös och kan lätt anpassa till en förändrad arbetssituation. Du trivs med ett jobb där du får tänka själv och arbeta problemlösande. Vidare är du stresstålig och har vana av arbete i högt tempo utan att tumma på kvalité. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, initialt fram till 30 september, med chans till förlänging
  • Placering: Malmö, Von Troils Väg
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se