Orderadministratör till välkända Gulled Agenturer!

Orderadministratör till välkända Gulled Agenturer!

Vill du kombinera ditt genuina intresse för kundservice och administration i ett av Sveriges världsledande företag inom möbler och design? Du kommer i din roll få arbeta med kunder till några av dagens mest hyllade varumärken så som Hay, &tradition. Det krävs att du är en noggrann & problemlösande person som strävar efter att alltid ge kunden bästa serviceupplevelse och sätter alltid kunden först. Låter det som en spännande roll? Sök idag och bli en del av det familjeägda Gulled!

Information om uppdraget

Med lokaler nära centralen i Malmö ligger deras öppna kontorslandskap ovanför deras stilrena showroom. På detta kontor råder det en familjär stämning bland de tolv anställda som sitter där idag. Gulled har sin grund i ett över 100 år gammalt företag. Sedan 2004 drivs bolaget av Johan, Henric och Bodil där Gulled agerar som distrubitör åt kollektionerna Hay, &tradition där de har ensamrätt på att sälja kollektionerna i både Sverige och Finland. De har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingfors.

Arbetsuppgifter

Som administratör på Gulled kommer du i huvudsak arbeta med tre områden i form av leverantörsbekräftelser, reklamationer och ärenden relaterat till logistik. Du blir en del av ett team om fem personer där det längre fram finns möjlighet att rikta in sig mot det område där du ser dina styrkor.

Du kommer till exempel att:
 • Kontrollera orderbekräftelser
 • Registrera ärenden vid reklamationer
 • Ha kontakt med leverantören för att säkerställa att leveranserna flyter på
 • Vara behjälplig gentemot kunder vid eventuella frågor
 • Jobba med olika administrativa uppgifter
Tjänsten passar dig som vill vara en viktig del i ett bolaget där du får ta mycket självständigt ansvar och genom ditt arbete skapa goda förutsättningar för Gulled. Genom att på egen hand driva vissa delar kommer du i denna roll kunna utveckla dina administrativa färdigheter. Du trivs med att jobba just administrativt och kommer få vara spindeln i nätet genom att se till att ärenden drivs i rätt riktning.

Vi söker dig som

Som person gillar du att jobba i team och genom bra samarbete vill du kunna uppnå bra resultat för Gulled. Du är positiv, utåtriktad och prestigelös i ditt arbete där du inte är främmande för att ta på dig nya arbetsuppgifter. Struktur och noggrannhet är något som speglas i ditt arbete och du gillar att jobba med många olika arbetsuppgifter parallellt. Att jobba i ett mindre företag gör också att du måste ta mycket ansvar och kan ta initiativ som driver företaget framåt.

Krav
 • Har erfarenhet av att jobba med administrativt arbete
 • Har god datorvana och är van med att arbeta i olika system
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då kommunikation med kunder sker på dessa språk
Meriterande
 • Har erfarenhet av att arbeta i Visma och Excel
 • Eftergymnasial utbildning inom relevant område
Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Malmö
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Gulled Agenturer här