Norsktalande Leasing Agent till Ikano Bank

Norsktalande Leasing Agent till Ikano Bank

Ikano Bank letar just nu efter en medarbetare med erfarenhet inom ekonomi till deras norska leasing-team i Hyllie, en roll som innebär både stort ansvar och variation. Trivs du dessutom på en arbetsplats där det ställs krav på ditt fokus och din goda samarbetsförmåga kan detta vara tjänsten för dig! Sök den redan idag då urval sker löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Ikano Banks räkning en leasing-medarbetare till deras norsktalande team. Ikano Banks nordiska kundcenter ligger i Hyllie, ett expansivt område utanför Malmö nära Köpenhamn. Hyllie erbjuder en attraktiv arbetsplats med utmärkta kommunikationer för medarbetare som kan tänka sig att pendla inom Sverige och från Danmark. Du kommer att ingå i ett team på sju personer som har god sammanhållning och stark teamkänsla.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Ikano Bank under 6 månader, med god möjlighet till förlängning. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ikano Banks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Arbetsuppgifter

I rollen som Leasing Agent ansvarar du för hela processen från första kravsteget till slutskedet av inkassoprocessen. Du för dialog med företagskunder, via telefon och mail, med vilka du lägger upp avbetalningsplaner med fokus på att finna den bästa lösningen för kunden.
 • Hantera leasing-avtal. Validera och se till att avtalen är formellt korrekta, följa upp dessa samt registrering och utbetalning av avtalen
 • Svara på telefonsamtal och mail från kunder och samarbetspartners, främst gällande upprättande av nya avtal
 • Hjälpa säljavdelningen med upprättande av nya avtal eller ändringar av redan existerande avtal
 • Behandla försäkringsärenden
Andra ekonomirelaterade och administrativa uppgifter kan tillkommma.

Vi söker dig som
 • Har avslutad eftergymnasial utbildning inom ekonomi
 • Har erfarenhet inom leasing/finans/bank eller liknande
 • Talar och skriver obehindrat på norska och engelska
Som person är du:
 • Ansvarstagande
 • Problemlösande
 • Noggrann
 • Har god samarbetsförmåga
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 6 månader med chans till förlängning
 • Placering: Malmö, Hyllie
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Academic Work under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ikano Bank erbjuder enkla och förmånliga lån och sparprodukter till privatkunder, säljstödstjänster till detaljhandelsföretag samt leasing och fakturaköpslösningar till företagskunder. Ikano Bank har verksamhet i Sverige, Danmark, Finland, Norge, Storbritannien, Polen, Tyskland samt Österrike och ingår i Ikanogruppens verksamhetsområde Finans. IKANO är en internationell företagsgrupp med verksamheter inom bank, försäkring, bostad och detaljhandel. Ikanogruppen grundades 1988 och ägs av familjen Kamprad.