Nätverkstekniker sökes till spännande kund i Malmö!

Nätverkstekniker sökes till spännande kund i Malmö!

Har du minst ett års erfarenhet av att hantera och konfigurera switchar och routrar i större nätverk? Vill du designa nätlösningar till nya kunder, och säkerställa leverans av allt från TV på den privata marknaden till komplexa bärare för företagstjänster? Vår kund söker nu dig som är noggrann, och som verkligen sätter stort värde i att utföra arbetsuppgifter med kvalité. Sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en Nätverkstekniker i Malmö med start 2 September. Vår kund äger och driver Sveriges största öppna nät. Med nätet kan deras kunder - teleoperatörer på den svenska marknaden - erbjuda förstklassiga produkter inom bredband, mobiltelefoni med mera.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid med start i September, och sträcker sig till sista December. Det finns chans till förlängning av uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda.

Arbetsuppgifter

Som nätverkstekniker kommer du att designa nätlösning för nya kunder, och hantera och konfigurera switchar och routrar. En stor del av arbetet innefattar också beställning av hårdvara och entreprenad för att säkra att nya switchar tas i drift i det nationella nätet och att tjänster levereras felfritt över näten - allt ifrån TV för privatmarknaden till komplexa bärare för företagstjänster. Du kommer arbeta nära tekniker on site, och supporta switchinstallationerna. Inte sällan sker uppdateringar i plattformarna, och du som nätverkstekniker kommer därför att förbereda- och utföra plattformsuppgraderingar.

Du kommer till exempel att:
 • Konfigurera switchar och routrar för att sätta upp nätverkstjänster
 • Säkra- och eventuellt korrigera konfiguration i switchar
 • Supporta tekniker on site över telefon vid felavhjälpning
 • Skapa förutsättningar för kommande leveranser i administrativa system, och registrera hårdvara, adresser, logiska nätvägar, samt generera konfigurationsunderlag.
Tjänsten passar dig som vill få erfarenhet inom nätverksteknik, och som drivs av att hjälpa andra att lösa problem. Du har förståelse för nätverk, switchar och routrar - och upplevs som allmänt teknisk. Du har jobbat i större nätverk, kanske från kommun, universitet eller liknande.

Vi söker dig som
 • Minst har 1 års erfarenhet av att konfigurera switchar och routrar i större nätverk.
 • Har goda kunskaper i det svenska språket, för att kunna supporta och dirigera tekniker som är on site
 • Har goda läskunskaper i det engelska språket, då en hel del dokumentation och instruktioner är på engelska
Det är meriterande om du..
 • Har certifieringarna CCNA och/eller CCNP
 • har tidigare erfarenhet av CISCO ASR, Huawei 5700 och/eller Huawei NetEngine40E
I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt läggas vid din personlighet, och vid dig som verkligen trivs i en tekniskt supportande roll.
Som person tar du självständigt ansvar över ditt arbete i såväl framgång som motgång, och gör det som behöver göras för att organisationen ska uppnå sina mål. Du är också noggrann, och uppmärksam på detaljer i arbetet - och ser till att ta hänsyn till dessa detaljer. Då du jobbar mot kunder prioriterar, organiserar och planerar du ditt arbete och håller deadlines.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, från 2 September till 31 December med chans till förlängning
 • Placering: Malmö
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund äger och driver Sveriges största öppna nät. Det är ett högkvalitativt fiber- och kopparnät som täcker hela Sverige. Vår kund hjälper även kommuner att bygga ut fiber en mycket smartare och billigare lösning för kommunen än att bygga ett fibernät i egen regi.