Meriterande deltidsjobb som skadereglerare för egendomsskador

Meriterande deltidsjobb som skadereglerare för egendomsskador

Är du student på högskola eller universitet och vill få arbetslivserfarenhet under din studietid? Just nu letar vi efter serviceinriktade skadereglerare till Länsförsäkringar Skåne. Du kommer arbeta på en avdelningen som ansvarar över egendomsskador, det vill säga allt som rör hus och hem. Tycker du det är roligt med kundkontakt och trivs med att ha telefonen som främsta arbetsverktyg? Då är det dig vi söker! Startdatum för tjänsten är i februari, så missa inte chansen att skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu flera personer med hög servicekänsla till rollen som skadereglerare för egendomsskador till Länsförsäkringar Skåne. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Länsförsäkringar Skåne. Uppdraget kommer att vara på deltid under terminerna när du studerar och heltid under sommaren.

Du kommer få en gedigen introduktion och utbildning som ny i rollen och kontinuerlig coachning löpande under din anställningstid. Hos Länsförsäkringar Skåne erbjuds du en varm och vänskaplig atmosfär där samarbete och gemenskap är självklar.

Arbetsuppgifter

Som skadereglerare för egendomsskador kommer du arbeta med ärenden som rör allt i hus och hem. Din roll kommer vara att ta emot samtal och hjälpa personer som exempelvis tappat bort sin dator eller fått sin cykel stulen. Du ansvarar att över telefon ta reda på vad som hänt samtidigt som du gör noteringar och samlar in all nödvändig information. Du kommer få göra egna bedömningar och ta egna beslut i ärenden. Eftersom du är ansiktet utåt mot kund är det viktigt att du agerar professionellt, är mån om hur du uttrycker dig och ger bästa möjliga service.

Du kommer till exempel att:
 • Ta emot inkommande samtal över telefon
 • Coacha och vägleda kunder i deras ärenden
 • Samla in information och registrera
 • Ta egna beslut i ärenden
 • Göra utbetalningar
Tjänsten passar dig som har erfarenhet av serviceyrken sedan tidigare och som nu vill fortsätta att utvecklas inom området och ser detta som en spännande tjänst. För att trivas i rollen bör du ha vana av att arbeta över telefon.

Vi söker dig som
 • Är flytande i svenska och engelska, tal och skrift
 • Studerar på universitet eller högskola och har minst 1,5 år kvar av dina studier
 • Kan arbeta två dagar i veckan under terminerna som du studerar och heltid i sommar
 • Har erfarenhet av serviceyrken där du haft telefon som arbetsredskap (telekombolag, kundtjänst via telefon)
Det är meriterande om du har erfarenhet av system- och programkunskap.

Som person ser vi att du är serviceinriktad, kommunikativ och drivs av att hjälpa andra. Du är lyhörd, öppen och har en god förmåga att samarbeta. Du kan strukturera upp ditt arbete och har förmåga att upprätthålla noggrannhet samt följa rutiner och instruktioner. I rollen är det viktigt att du är flexibel och vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i rekryteringsprocessen.

Övrig information
 • Start: februari
 • Omfattning: Deltid (2ggr/vecka) under terminerna och heltid vid öppettider i sommar
 • Placering: Stora Varvsgatan 11, Malmö
 • Information gällande din ansökan: Vi kommer begära utdrag ur belastningsregister från Polismyndigheten, samt göra en kreditupplysning. Vi kommer även genomföra alkohol- och drogtest där det inte får förekomma någon anmärkning. Om du tycker tjänsten låter intressant och som något för dig får du gärna beställa hem ett belastningregister (det utan specifikt ändamål) direkt då det kan ta två till tre veckor att få hem det i brevlådan.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Länsförsäkringar Skåne här!