Medarbetare till spannmålssupporten hos Lantmännen

Medarbetare till spannmålssupporten hos Lantmännen

Sommaren är snart här och nu slår vi äntligen upp portarna för att få bli en del av Lantmännen Lantbruks sommarpersonalstyrka på kontoret i Malmö. Uppdraget sträcker sig initialt mellan slutet av juni till 30 september. I rollen som kundsupport hos spannmålssupporten kommer du att få ta ett stort ansvar, känna att du ständigt utvecklas och arbeta i en miljö med positiva och engagerade kollegor. Urval sker löpande så sök idag om denna tjänst lockar dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker nya medarbetare till spannmålssupporten hos Lantmännen Lantbruk i Malmö. Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel.

Du erbjuds
  • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.
  • Möjlighet att få en fot in på Lantmännen för att kunna bygga ditt cv och kanske hitta andra spännande tjänster för framtiden hos antingen Academic Work eller Lantmännen
Arbetsuppgifter

Här erbjuds du en varierande roll med överhängande fokus på skörderelaterade frågor men också till viss del orderläggning av foder- och växtodlingsprodukter. Ärenden inkommer både via mail och telefon och du kommer ha en nära kontakt både med interna kollegor på andra avdelningar och med kunder, vilka består av lantbrukare och säljare. Du blir en viktig spelare för att Lantmännen ska kunna fortsätta leverera bästa möjliga service till alla kunder.

Vi söker dig som
  • Har eftergymnasial utbildning, gärna från Service Management eller annan utbildning med stort fokus på kundrelationer och service
  • Relevant arbetslivserfarenhet, gärna från kundtjänst, ordermottagning eller lantbruk
  • Är bekväm med att arbeta med telefonen som arbetsredskap och har erfarenheter av detta sedan tidigare
  • Kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift, detta då majoriteten av den kommunikation som förs internt och externt sker på svenska alternativt engelska
Det är meriterande om du:

* Har arbetat i M3/Movex eller har erfarenhet av andra affärssystem som exempelvis SAP

Som person är du serviceminded, öppen och ansvarstagande. Du är flexibel och prestigelös och kan lätt anpassa till en förändrad arbetssituation. Du trivs med ett jobb där du får tänka själv och arbeta problemlösande. Vidare är du stresstålig och har vana av arbete i högt tempo utan att tumma på kvalité. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess.

Övrig information
  • Start: Slutet av juni 2021
  • Omfattning: Heltid, initialt tills den 30 september 2021
  • Placering: Malmö
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se