Marknadsassistent till Ceratizit i Malmö

Marknadsassistent till Ceratizit i Malmö

Just nu söker Academic Work för Ceratizits räkning en marknadsassitent till deras kontor i Malmö! Ceratizit är ett världsledande globalt bolag inom utveckling av processer och verktyg för verktygsindustrin, både standardverktyg och kundspecifika lösningar. Just nu söker de efter sin nästa stjärna inom marknad! Är du kommunikativ, självgående, initiativtagande och brinner för marknadsföring? Då kan denna roll vara väl passande för dig - ansök redan idag då tjänsten är aktuell fr.o.m. 1 september!

Information om uppdraget

I rollen som marknadsassistent, får du i ett socialt och jordnära team ta dig an arbetsuppgifter och driva företagets marknadsföring framåt på bästa möjliga sätt. Rollen är bred och innefattar bland annat skapande av nyhetsbrev till den svenska och danska marknaden, utarbetning av säljkampanjer och marknadsaktiviteter, administration och kontinuerlig uppdatering av bolagets sociala medier, planering och koordinering av mässor och utställningar samt framtagande av analys och statistikmaterial till ledningen.
Tjänsten är mångfacetterad inom marknad vilket innebär att du ges möjlighet att använda dig av flertalet förmågor, kreativa såväl som strukturerade sidor. Det är viktigt att du som person är självgående och kan planera din egen tid utan allt för mycket direktiv.

Arbetsuppgifter

Utöver ovanstående arbetsuppgifter, kommer du även att arbeta med följande:
 • Förbereda pressreleaser till fackpress i Sverige och Danmark
 • Planera och hantera give-aways och produktkataloger anpassat efter budget
 • Hantera prislistor från leverantörer och ha kontroll på utlöpande kundavtal och förbereda underlag till nya prisförhandlingar
 • Planera och koordinera diverse kundaktiviteter i samråd med VD/säljarna
Vi söker dig som
 • Har en gymnasieexamen eller likvärdigt
 • Har goda kunskaper i Excel
 • Är obehindrad i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift
Det är meriterande om du:
* Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, marknadsföring, kommunikation eller likvärdigt

I processen kommer även stor vikt att läggas vid din motivation och intresse för tjänsten, samt dina personliga egenskaper. Som person ser vi att du är:
 • Självgående
 • Initiativtagande
 • Kommunikativ
 • Noggrann
För att trivas i rollen tror vi även att du är social, positiv och lättsam för att smälta in i företagets trevliga stämning. Utöver detta tror vi även att du som person är jordnära för att trivas i rollen och i teamet.

Övrig information

Start: 1 september

Omfattning: Heltid, kontorstider

Placering: Malmö

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Ceratizit här