Marknadsansvarig till Aller Media i Malmö!

Marknadsansvarig till Aller Media i Malmö!

Always Inspire! Med detta motto har Aller Media inte bara gjort sig ett namn på den svenska mediemarknaden och blivit marknadsledande, utan även skapat en inbjudande gemenskap där omtanke och att bry sig om varandra är otroligt viktigt. Med engagerade medarbetare försätter företaget att växa och de söker nu en marknadsansvarig som ska jobba med rekryteringskanaler och kampanjer. Har du tidigare erfarenheter av att jobba med marknadsföring så kanske detta kan vara något för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker en person på heltid som ska arbeta som marknadsansvarig på Aller Media i Malmö. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Aller Media. Som konsult på Academic Work erbjuds du:
 • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
 • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Uppdraget är ett föräldrarvikariat och kommer att sträcka sig ett år initialt, men det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Marknadsansvarig kommer du att ansvara för någon av Aller Medias rekryteringskanaler som används för deras olika varumärken. Beroende på vilken kanal du kommer ansvara för kan arbetet komma att variera något, men fokus på tjänsten kommer vara att arbeta med åter reaktivering av passiva kunder och skapa kampanjer för dessa kunder som finns i systemet men som inte är aktiva. Du optimerar dem och säkerställer att dem fungerar inför eventuella kampanjlanseringar. Du kommer till exempel att:
 • Planera kampanjer på en årsbasis av väldigt många olika varumärken
 • Hantera all administration som kommer upp kring kampanjerna såsom kampanjkoder, information till tryckerier, kontakt med reklambyråer och premier
 • Hantera uppföljningar och tester när kampanjen är avslutad
Tjänsten passar dig som har arbetat på en marknadsavdelning i några år tidigare och vill utvecklas i en tjänst som axlar mer ansvar. Du förstår hur man arbetar kopplat till varumärken och att skapa kampanjer.

Vi söker dig som
 • Har examen från högskola eller universitet inom Marknadsföring, Management eller liknande
 • Har minst 5 års erfarenhet av arbete på en marknadsavdelning
 • Är flytande i svenska, i både tal och skrift då inriktningen kommer vara den svenska marknaden
 • Har mycket goda kunskaper i engelska då kontakt med utländska kunder kan förekomma
Det är meriterande om du:
 • Har digital erfarenhet sedan tidigare
 • Har erfarenhet av sociala kanaler
 • Har arbetat i CRM system samt Google Analytics, SEM, SEO
Som person är du social, kreativ och självgående då du i rollen på egen hand kommer att lokalisera vilka du behöver träffa, ta kontakt med dessa personer och förse dig med den information du behöver för att göra ditt jobb. Du trivs i en arbetsmiljö som präglas av gemenskap och tätt samarbete. Du är noggrann i ditt arbete och nyfiken för att ständigt hålla dig uppdaterad om det senaste.

Övrig information
 • Start: Augusti 2018
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Malmö
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer [här (https://www.academicwork.se/vart-erbjudande-till-heltidskonsulter)
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aller Media är ett marknadsledande företag inom populärpress och har levererat avkoppling, underhållning och inspiration till miljoner läsare sedan 1894. Företaget har några av Sveriges mest välkända varumärken inom tidskrifter, såsom ELLE, Café, MåBra, Svensk Damtidning, ELLE Decoration, Allers, Hemmets Veckotidning, Hänt i Veckan, Femina och Residence. De vill ständigt utveckla nya sätt att engagera, ge upplevelser och tjänster till deras läsare, användare, besökare och följare både i tryckta och digitala medier såväl som i den fysiska världen.