Marketing Automation Manager till BIMobjects huvudkontor i Malmö

Marketing Automation Manager till BIMobjects huvudkontor i Malmö

Klappar ditt hjärta för automatiserad marknadsföring? Brinner du dessutom för analys och optimering? I denna roll får du möjligheten att utveckla och optimera BIMobjects marknadsföringsstrategi gentemot potentiella kunder. Rollen innebär stor frihet i utvecklingen av de system, strategier och medel som används för kommunikationen under kundresan och passar dig som drivs av att jobba affärs- och datadrivet!

Information om uppdraget

BIMobjects huvudkontor ligger bara ett stenkast från Malmö central, i den moderna kontorsfastigheten STUDIO. BIMobject karaktäriseras av en platt organisation och en social kultur. Stämningen är familjär och gemensamma aktiviteter arrangeras ofta av kollegorna själva. I Malmö är de för närvarande ca 60 anställda och internationellt är de över 200.

BIMobject står inför en spännande utvecklingsresa i vilken din roll kommer att vara central. Som Marketing Automation Manager blir du en del av ett nystartat marknadsföringsteam på huvudkontoret i Malmö.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos BIMobject.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för Marketing Automation på en global nivå där du ansvarar för allt ifrån strategi till systemsupport. Du kommer att utveckla system som gör processen för potentiella kunder så träffsäker som möjligt genom att kartlägga kundresan, identifiera de mest effektiva systemen och optimera leadshanteringen. I ansvaret ingår allt från centrala system för marketing automation / email och CRM till mer specifika verktyg för till exempel webinarier, event och content marketing.

Du uppmanas att dela din expertis och dina erfarenheter med kollegorna internationellt. Du kommer arbeta nära kollegorna i bland annat Los Angeles, Milano och Paris och driva projekt för att få ut marknadsföringen på den lokala marknaden. Ni kommer att agera boll-plank till varandra och tillsammans åstadkomma nya framgångar.

Eftersom du är ensam i din roll som Marketing Automation Manager i Malmö får du möjligheten att självständigt sätta upp rutiner och planering för ditt arbete. På sikt är tanken att teamet kommer utökas, om du visar framfötterna kommer möjligheten finnas att ta sig an en ledande roll långsiktigt eller att specialisera sig inom en specifik marknad!

Vi söker dig som
 • Har minst 3 års erfarenhet av att arbeta internationellt och B2B i en liknande roll
 • Erfarenhet från marketing automation-system, exempelvis Pardot, Marketo, Eloqua eller Autopilot
 • Har god teknisk och strategisk förståelse med ett stort intresse för det senaste inom Marketing Automation
 • Är obehindrad i engelska
Det är meriterande om du:
 • Tidigare har arbetat i ett e-handelsföretag
 • Har en utbildning inom relevant område
 • Har tidigare erfarenhet av att arbeta med CRM system, gärna Salesforce
Stor vikt i denna process kommer läggas på din motivation för tjänsten och hur du är som person. Vi ser att du är:
 • Strukturerad
 • Noggrann
 • Problemlösande
 • Har en god samarbetsförmåga
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: På huvudkontoret i Malmö
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och BIMobjects önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Marknadsföring, Marknadschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BIMobject är ett svenskstartat företag som är marknadsledare internationellt inom digitalisering av konstruktionsbranschen. I världen har de idag 1,7 miljoner slutanvändare som skapar sina byggprojekt digitalt för att säkerställa kvaliteten innan projekten påbörjas fysiskt. Med denna teknologi undviker man förseningar och komplikationer samtidigt som kostnader och miljöpåverkan minskar. Läs gärna mer här.