Leveransplanerare till Lantmännen Lantbruk

Leveransplanerare till Lantmännen Lantbruk

Lantmännen är en internationell och växande koncern med bred verksamhet inom hela värdekedjan från jord till bord. Här slutar du aldrig lära dig nya saker och de strävar efter att du som medarbetare ska kunna arbeta med det du brinner för. Rollen som leveransplanerare är en rolig roll där igen dag är den andra lik. Du kommer få ta stort ansvar genom att dagligen utmanas och få lösa problem tillsammans med engagerade och motiverade kollegor.

Information om uppdraget

Academic Work söker leveransplanerare till Lantmännen Lantbruks kontor i Malmö. Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Här erbjuds du en varierande roll med överhängande fokus på leveransfrågor och transportbokningar av foder- och växtodlingsprodukter.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som leveransplanerare kommer du ha varierande arbetsuppgifter samt varierande arbetsdagar. Rollen innebär främst arbete med leveransfrågor, orderhantering, kontakt med kunder och transportörer samt transportbokningar av foder och växtodlingsprodukter men berör även allmänna frågor kring Lantmännens produkter. Ärenden inkommer både via mail och telefon.

Vi söker dig som
  • Har eftergymnasial utbildning, gärna från Service Management eller annan utbildning med stort fokus på kundrelationer och service
  • Relevant arbetslivserfarenhet, gärna från kundtjänst, ordermottagning eller lantbruk
  • Är bekväm med att arbeta med telefonen som arbetsredskap och har erfarenheter av detta sedan tidigare
  • Kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift, detta då majoriteten av den kommunikation som förs internt och externt sker på svenska alternativt engelska
Som person är du:

Problemlösande

Serviceinriktad

Flexibel

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, initialt tills den 30 september 2022
  • Placering: Malmö
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se