Larmadministratör till Securitas

Larmadministratör till Securitas

Är du en lagspelare samt brinner för att ge förstklassig service? Är du kommunikativ och trivs i en roll med kundkontakt varvat med administrativt arbete? Vill du bli en del av ett företag som är ledande inom säkerhet? Varje dag, över hela världen, får Securitas vardagshjältar andra människor att känna sig trygga och nu kan du bli en av dem! Academic Work söker nu en larmadministratör till Securitas verksamhet Malmö. Låter det här intressant? Ta chansen och sök redan idag, urval sker löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Securitas räkning en larmadministratör till deras kundtjänstavdelning i Malmö. Du kommer ingå i ett engagerat team där samtliga arbetar för att ge förstklassig service till bolagets kunder, landet över.

Som larmadministratör hos Securitas kommer du arbeta i en mångsidig roll där den ena dagen inte är den andra lik. Avdelningens huvuduppdrag är att samla in och administrera all nödvändig information som berör anslutning av nya larm samt revidering av befintliga. Förutom kontakten med Securitas privat- och företagskunder, har du i den här rollen täta samarbeten med övriga avdelningar inom bolaget och inte minst med Securitas samarbetspartners. Teamet arbetar utefter ett rullande schema vad gäller vilka arbetsuppgifter du utför. Det skapar inte bara en tydlig struktur vad gäller teamets arbete utan också ett brett kunnande och variation i arbetet.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Securitas.

Arbetsuppgifter

Som larmadministratör kommer du till exempel att:
 • Samla in, förbereda och säkerställa information inför nya driftsättningar. Till exempel kan det vara information om aktuell larmanslutning, kontaktuppgifter och önskade larmåtgärder
 • Vara behjälplig kunder och tekniker vid driftsättning av larm
 • Administrera ändringar av befintliga larmanslutningar
 • Via mail och telefon bistå med information samt vara behjälplig privat- och företagskunder i frågor som berör larmanslutningar och driftsättningar
 • Utföra dokumentation, uppföljningar och kontroller kopplat till larmanslutningar och driftsättning
För att komma väl in i din roll kommer du ta del av en introduktion och initialt gå bredvid en mer erfaren kollega för att sedan successivt börja arbeta mer självständigt.

Tjänsten passar dig som trivs med kundkontakt varvat med administrativt arbete som ställer krav på god struktur, effektivitet och exceptionell service förenat med ett säkerhetstänk. På Securitas arbetar du i en prestigelös, internationell miljö och för rätt person finns det utvecklingsmöjligheter inom företaget, både i Sverige och utomlands.

Vi söker dig som
 • Har en avslutad gymnasieutbildning
 • Har minst 1-2 års erfarenhet av att jobba med kundkontakt
 • Trivs med att ha mail och telefon som främsta kommunikationsredskap
 • Behärskar svenska flytande i tal och skrift samt har grundläggande kunskaper i engelska
 • Har god datorvana då du kommer administrera och koordinera information i flertalet interna system
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag, varvid du måste vara ostraffad.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat i en serviceroll som innebär kundkontakt via telefon, till exempel som kundtjänstmedarbetare, servicekoordinator eller liknande. Det är även meriterande om du har vana av att arbeta i ett större affärssystem. Har du dessutom ett tekniskt intresse är det positivt, dock inget krav.

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi letar efter dig som är ansvarstagande och däri tar ett självständigt ansvar för dina egna arbetsuppgifter såväl för det gemensamma resultatet. Vidare är du strukturerad då du kommer hantera stora mängder information, arbeta med parallella arbetsmoment samt administrera i flertalet olika system. Du har en mycket god samarbetsförmåga, ett moget förhållningssätt och agerar professionellt gentemot kunder såväl som kollegor. Sist men inte minst är du en god kommunikatör som har förmågan att uttrycka dig tydligt och gärna pedagogiskt, i tal och skrift.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning
 • Arbetstid: Varierar enligt fast schema mellan 08:00 17:30 måndag fredag
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Malmö
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Securitas är en global kunskapsledare inom säkerhet. Utifrån deras breda utbud av tjänster av specialiserad bevakning, tekniska lösningar och konsult- och utredningstjänster utformar de skräddarsydda och effektiva säkerhetslösningar som passar den enskilda kundens behov. Överallt från små butiker till flygplatser gör deras närmare 330 000 medarbetare skillnad.