Långsiktig Lagermedarbetare till Geberit i Malmö

Långsiktig Lagermedarbetare till Geberit i Malmö

Har du tidigare erfarenhet av lagerarbete, har truckkörkort och möjlighet att börja relativt omgående? Vill du arbeta på ett lager med härlig stämning och engagerade kollegor kan tjänsten som Lagermedarbetare till Geberit vara tjänsten för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Geberits räkning en Lagermedarbetare till deras lager i Malmö.

Geberitkoncernen är marknadsledare i Europa inom sanitetsprodukter och har en global räckvidd med mer än 12 000 anställda i över 50 länder. Geberit verkar som en integrerad koncern med stark lokal närvaro i de flesta länder i Europa, och bidrar med unikt mervärde när det gäller sanitetsteknik och badrumsporslin.

Geberits företagskultur kännetecknas av en stark laganda, bra samarbete över teamgränserna, ödmjukhet och engagemang för företaget. Du blir en del av ett härligt gäng där det råder god stämning och är högt i tak. Företaget lägger både energi och resurser på sin personal där du i din roll som Lagermedarbetare får generösa fördelar i form av exempelvis möjlighet till årsbonus samt ett bra friskvårsdsbidrag och årliga personalaktiviteter. Som Lagermedarbetare kommer du att tillsammans med en kollega att ansvara för lagret i Malmö och för den som visar framfötterna finns det goda utvecklingsmöjligheter!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Geberit.

Arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare kommer dina huvuduppgifter att vara bokning av frakter samt orderplock och packning av företagets produkter. Du får en bra introduktion av en mer senior medarbetare som också kommer vara din närmsta kollega på lagret.

Du kommer exempelvis att:
 • Lasta på och av gods
 • Packa varor enligt order
 • Boka frakter
 • Arbeta i affärssystemet SAP
 • Ha en del kundkontakt då även en del kunder kommer och hämtar sina varor
Vi söker dig som
 • Har truckkort för motviktstruck (B1) och fyrvägstruck (B6)
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet från lager eller produktion
 • Talar och skriver svenska obehindrat
 • Kunna kommunciera i tal på engelska
 • Har god datorvana
För denna tjänst kommer även stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är arbetsvillig, lojal och ser långsiktigt på denna tjänst. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och säkerställer att du upprätthåller en god kvalitet. Samtidigt är du social och trivs i kontakt med andra där du sprider en god stämning runt omkring dig.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Arbetstider: 07.00 16.00
 • Placering: Malmö
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Sophie Olsson
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Geberits önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Geberit är marknadsledande i Europa för sanitetsprodukter. Som integrerad koncern har Geberit en mycket stark närvaro i de flesta europeiska länder och kan därmed erbjuda unika mervärden inom både sanitetsteknik och badrumsporslin.

Tillverkningskapaciteten utgörs av 30 produktionsanläggningar, varav 6 utanför Europa. Koncernens huvudkontor ligger i den schweiziska staden Rapperswil-Jona. Med ca 12 000 anställda i nästan 50 länder hade Geberit en nettoomsättning 2017 på 2,9 miljarder schweiziska franc. Geberit är noterat på börsen SIX Swiss Exchange. Geberits aktier har funnits på SMI (Swiss Market Index) sedan 2012.