Läkemedelsoperatör till en av Europas största tillverkare i Malmö!

Läkemedelsoperatör till en av Europas största tillverkare i Malmö!

Vi letar efter dig som trivs med att arbeta inom produktion och som har ett intresse för läkemedelsbranschen. Det är inget krav på någon tidigare erfarenhet, här får du möjlighet att lära dig en ny roll från grunden! Om du är noggrann, flexibel och självgående kan du vara helt rätt person för oss, skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker ett antal läkemedelsoperatörer till en kund i Malmö som behöver fylla på teamen i sin produktion.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden. Uppdraget kommer att vara på heltid under sex månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som läkemedelsoperatör kommer du arbeta med fyllning, etikettering och packning av färdigproducerade läkemedel vid en linje. Du kommer att få arbeta på olika delar av linjen beroende på marknadsbehovet, vilket ger dig ett varierat arbete.

Du kommer till exempel att:
 • Förbereda förpackningar
 • Säkerställa att förpackningarna fylls på rätt sätt
 • Etikettera förpackningar
 • Kvalitetsgranska de klara förpackningarna och sedan packettera dem i kartonger
 • Utföra dokumentation
Tjänsten passar dig som har ett intresse för läkemedelsbranschen och som på sikt är flexibel och trivs med att arbeta i skift.

Vi söker dig som
 • Har en avslutad gymnasieutbildning, gärna inom naturvetenskap eller teknik
 • Är flytande i det svenska och engelska språket då dokumentation utförs på båda dessa språk
 • Har ett intresse för teknik
 • Har en praktisk ådra med känsla för en del montering
Det är meriterande om du tidigare arbetat inom produktion eller läkemedelsbranschen och har erfarenhet att ha jobbat med LEAN (förbättringsarbete och effektiviseringsarbete).

Som person är du noggrann och förstår vikten av att detaljerna blir rätt, detta är extra viktigt inom just läkemedelsbranschen då produkterna påverkar folks hälsa. Du är självgående i ditt arbete och vågar ta för dig. Finns det utrymme för det så är du inte främmande för egna initiativ för att driva arbetet framåt. Då behovet förändras kan du komma att behöva byta linje, det är därför viktigt att du som person är flexibel och kan sätta dig in i nya arbetsuppgifter snabbt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Arbetstider: Initialt 07:30-16:00, men det kommer att kunna innefatta tvåskiftsarbete i framtiden vilket innebär veckor av arbete mellan 14.00 - 22.00.
 • Placering: Malmö
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se