Kundtjänstmedarbetare på deltid till Bygghemma i Malmö!

Kundtjänstmedarbetare på deltid till Bygghemma i Malmö!

Vill du arbeta på ett e-handelsbolag som snabbt tagit en ledande position på marknaden? Är du kommunikativ och har en förmåga att ge exceptionell service? Trivs du i en snabbrörlig miljö och dessutom besitter en förmåga att hitta effektiva och anpassade lösningar på problem där svaret alltid inte är givet? Svarar du JA på samtliga dessa frågor kan detta vara den perfekta tjänsten för dig. Ta chansen och ansök redan idag och få möjlighet att bli del av ett snabbväxande bolag vars framgångssaga bara har börjat!

Information om uppdraget

Academic Work söker kundservicemedarbetare för Bygghemma.se. Bygghemma.se ingår i Bygghemma Group som är en dynamiskt och snabbt växande koncern, som sedan starten 2006 etablerat sig som en av de starkaste och mest framgångsrika e-handelsaktörerna i Norden. De erbjuder ett brett sortiment av välkända varumärken inom byggvaror, hem och trädgård. Bolagets kultur kännetecknas av entreprenörskap och resultatfokus och med anledning av den tillväxtresa de befinner sig på, kommer det för rätt person finnas utvecklingsmöjligheter både i och utanför kundserviceteamet.

Kundservicen har öppet 8-22, mån fre och 8-20 helgdagar där du får ett rullande schema baserat på bolagets behov. Tjänstgöringsgraden kommer läggas på en bestämd procentsats utifrån dina önskemål men ska vara mellan 50-80%.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Bygghemma.se.

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare är du en mycket viktig representant för bolaget. Ditt huvudsakliga uppdrag är att ge förstklassig service gentemot den svenska marknadens kunder, främst privatkunder. Du har även i den här rollen en tät dialog med bolagets leverantörer och fraktbolag. Då Bygghemmas affärsmodell bygger på en drop ship-lösning med ett produktutbud om cirka 500 000 artiklar och 250 leverantörer finns det sällan en generell lösning. Ditt arbete är därför omväxlande och perfekt för dig som tycker om att jobba lösningsorienterat och som kan hantera unika situationer, samtidigt som det finns väl utarbetade rutiner för system och IT-miljö att luta sig mot.

Du kommer till exempel att:
 • Genom telefon, mail och chat vara behjälplig bolagets kunder i frågor och ärenden som berör till exempel orders, produkter och leveranser
 • Ta emot reklamation- och returärenden från kund, hantera dessa samt följa upp gentemot leverantör
 • I syfte att lösa kundärendet ha täta kontakter internt såväl som externt med leverantörer, speditörer och övriga samarbetspartners
För att få rätt förutsättningar att lyckas i din roll kommer du ta del av en introduktion som är både teoretisk och praktisk, där du successivt lär dig rollen samt lär känna bolagets produkter och tjänster. Du kommer initialt gå bredvid mer erfarna kollegor för att sedan ta dig an egna ärenden, till en början mer grundläggande för att sedan avancera.

Vi söker dig som
 • Har en avslutad gymnasieutbildning
 • Trivs med att ha mail och telefon som främsta kommunikationsredskap
 • Talar och skriver svenska obehindrat, då majoriteten av kontakten med bolagets kunder sker på svenska, samt har grundläggande kunskaper i engelska
 • Har god datorvana då du kommer administrera och koordinera information i flertalet system
Det är meriterande om du:

* Har någon form av erfarenhet av kundservice eller e-tjänster sedan tidigare

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och letar efter dig som drivs av att ge exceptionell service. För att lyckas i den här rollen behöver du även vara ansvarstagande och på ett självständigt sätt ta ansvar för ditt eget arbete, såväl för det gemensamma resultatet, i framgång och i motgång. Du är lösningsfokuserad och trivs med att alltid söka nya, bättre och effektivare svar och lösningar på problem och ärenden som uppstår. Sist men inte minst har du en förmåga att arbeta självständigt och driva dina processer vidare mot målets riktning. Du kan arbeta utan i förväg fastställda rutiner och vägledning när så krävs, samt fatta beslut inom ditt ansvarsområde.

Övrig information

Sök tjänsten genom att klicka på ANSÖK nedan. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande.
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Mellan 50-80 % - Ange i din ansökan vilken tjänstgöringsgrad som du är intresserad av.
 • Placering: Malmö
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bygghemmas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss
Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bygghemma.se Bygghemma.se är en av Nordens största nätbutiker inom byggvaror, hem och trädgård. Sedan lanseringen av bygghemma.se i Sverige 2006 har bolaget snabbt vuxit till en byggvaruhandel med 12 onlinebutiker och 9 butiker i Norden. Vår affärsidé är att marknadsföra ett brett sortiment av byggvaror på nätet till konkurrenskraftiga priser med hemleverans. Vår målgrupp är främst privatpersoner som vill handla byggvaror från kända varumärken till attraktiva priser.I Bygghemmagruppen arbetar idag ca 500 medarbetare på 10 kontor i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Bygghemma Group, med huvudkontor i Malmö, omsätter ca 3 miljarder kronor och ägs av FSN Capital.