Kundsupport till spannmålssupporten hos Lantmännen

Kundsupport till spannmålssupporten hos Lantmännen

Sommaren är snart här och nu slår vi äntligen upp portarna för att få bli en del av Lantmännen Lantbruks sommarpersonalstyrka på kontoret i Malmö. Uppdraget sträcker sig initialt mellan 1 juli till 30 september. I rollen som kundsupport hos spannmålssupporten kommer du att få ta ett stort ansvar, känna att du ständigt utvecklas och arbeta i en miljö med positiva och engagerade kollegor. Urval sker löpande så sök idag om denna tjänst lockar dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu fyra medarbetare till spannmålssupporten hos Lantmännen Lantbruk i Malmö. Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel.

Här erbjuds du en varierande roll med överhängande fokus på skörderelaterade frågor men också till viss del orderläggning av foder- och växtodlingsprodukter. Ärenden inkommer både via mail och telefon och du kommer ha en nära kontakt både med interna kollegor på andra avdelningar och med kunder, vilka består av lantbrukare och säljare. Du blir en viktig spelare för att Lantmännen ska kunna fortsätta leverera bästa möjliga service till alla kunder.

Lantmännen är måna om att våra konsulter trivs ute hos dem och för att få rätt förutsättningar att göra ett bra jobb erbjuds du en gedigen introduktion av villkor, affärssystem, avtal och telefonsystem. Dina kollegor ser fram mot att du ska börja och finns där för att hjälpa dig att snabbt komma in i arbetet.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Lantmännen. Uppdraget kommer att vara på heltid och initialt sträcka sig från 1 juli till 30 september 2019. Vi kommer behöva dig på plats under hela sommaren och har därmed svårt att bevilja längre ledigheter under denna period. Det finns goda utvecklingsmöjligheter i rollen och många tidigare konsulter har sökt sig vidare inom bolaget efter avslutad anställning via oss.

Vi söker dig som
 • Har eftergymnasial utbildning, gärna från Service Management eller annan utbildning med stort fokus på kundrelationer och service
 • Relevant arbetslivserfarenhet, gärna från kundtjänst, ordermottagning eller lantbruk
 • Är bekväm med att arbeta med telefonen som arbetsredskap och har erfarenheter av detta sedan tidigare
 • Kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift, detta då majoriteten av den kommunikation som förs internt och externt sker på svenska alternativt engelska
Det är meriterande om du:

* Har arbetat i M3/Movex eller har erfarenhet av andra affärssystem som exempelvis SAP

Som person är du serviceminded, öppen och ansvarstagande. Du är flexibel och prestigelös och kan lätt anpassa till en förändrad arbetssituation. Du trivs med ett jobb där du får tänka själv och arbeta problemlösande. Vidare är du stresstålig och har vana av arbete i högt tempo utan att tumma på kvalité. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper i denna rekryteringsprocess.

Övrig information
 • Omfattning: 1 juli till 30 september 2019, med chans till förlängning
 • Arbetstider: Kontoret är öppet från 07.00 - 18.00. Du kommer schemaläggas 40 h/veckan mellan de tiderna. Under högsäsong kommer det ingå vissa helger samt att öppetiderna förlängs till 07.00 - 20.00.
 • Lön: Enligt avtal
 • Placering: Malmö
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Sökord Nyckelord: Leveransplanerare, logistik, order, orderhantering, ordermottagare, kundtjänst, kundservice, logistiker, transport, service, serviceinriktad, Malmö, heltid, service, administration, speditör
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs gärna mer på Lantmännens hemsida.