Kundservicechef till DB Schenker

Kundservicechef till DB Schenker

Brinner du för att utveckla och engagera medarbetare? Letar du efter en möjlighet där du får personalansvar samt ett stimulerande arbete med tydliga mål och förväntningar? Sök då tjänsten som kundservicechef hos DB Schenker!

Information om uppdraget

Academic Work söker för DB Schenkers räkning en kundservicechef i Malmö med stort intresse för ledarskap. Kundservicegruppen är en mycket viktig länk mellan kunder och olika funktioner i företaget.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund under sex månader med chans till förlängning.

Arbetsuppgifter

Som kundservicechef ansvarar du för att leda, driva och utveckla verksamheten på ett effektivt sätt så att kundbehov, kundkrav och goda kundrelationer bibehålls och utvecklas.

Till din hjälp finns duktiga och kvalitetsmedvetna medarbetare och tillsammans jobbar ni för att målsättningar bryts ner till konkreta handlingsplaner. Ni arbetar för optimal tillgänglighet, att gränssnittet kund produktion utvecklas och att kunden blir rätt bemött.

Du ansvarar för att säkerställa en kostnadseffektiv administration och en god kvalitet, samt att följa upp effektivitet, kvalitet och resultat inom kundservicefunktionen.

Vi söker dig som
  • Har erfarenhet som ledare/chef samt några års erfarenhet av personalledning.
  • Är lyhörd inför medarbetare och förstår människors olika behov och förutsättningar.
  • Visar förtroende och medkänsla och har en god ledarförmåga med ett naturligt sätt som stimulerar och motiverar.
  • Är kommunikativ med goda kunskaper i engelska och svenska och har lätt att uttrycka dig i tal såväl som skrift.
  • Har mycket god datorvana där du behärskar MS Office och snabbt lär dig olika systemstöd som krävs i rollen.
Som person är du analytisk, uthållig och noggrann och genom ditt positiva engagemang och förmåga att omsätta teori till praktisk handling får saker gjorda. Du kan med lätthet skapa relationer och samarbeta med andra.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid under sex månader med chans till förlängning
  • Placering: Malmö
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DB Schenker i Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter och konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Vi har 4 000 medarbetare och finns representerade på ett 50-tal orter i Sverige. Vi ingår i Deutsche Bahns AG:s transport- och logistikdivision. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljöfrågor och uppmuntrar och stödjer såväl män som kvinnor i företaget som vill utvecklas och ta större ansvar. Läs mer på www.dbschenker.com/se-sv/.