Koordinerande administratör med juridiskt intresse till expansivt bolag

Koordinerande administratör med juridiskt intresse till expansivt bolag

Är du en koordinerande person med intiativförmåga som vill utvecklas hos ett växande företag inom Bygg & Infrastruktur? Drivs du av struktur och vill jobba i en administrativ roll i kombination med ansvarstagande? Då är detta något för dig! Här ges du möjligheten att växa och utvecklas inom din roll hos ett företag med härliga kollegor.

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en administratör till ett växande företag i centrala Malmö. Företaget är inriktat på att driva projekt inom bygg- och infrastrukturområdet. Vi letar just nu efter en person som är orädd och trivs med att ta initiativ, och som har ett administrativt sinne för struktur samt ett juridiskt intresse. Bolaget erbjuder en välkomnande arbetsplats där du kommer ingå i ett härligt team.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget sträcker sig under 6 månader med mycket goda chanser till förlängning förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du vara behjälplig i arbetet med anbudsgivning till potentiella och befintliga kunder. Dina dagar kommer fyllas med att vara spindeln i nätet innehållandes en bred variation av uppgifter; dels administrativt och koordinerande arbete men också hälsa besökare välkomna samt andra uppgifter för att skapa ordning och reda på kontoret. På sikt ges även möjlighet att vara projektadministratör och skapa strukturer för verksahmetssystemet.

Du kommer till exempel att:
 • Koordinera och sammanhålla anbudsgivning initierade av ledningsgruppen
 • Följa upp lämnade anbud
 • Á-jourhålla anbuds- och avtalslista
 • Ansvara för arkivering och iordninghållande av företagets dokument såsom kundavtal, leverantörsavtal, leasingavtal, nyckellistor m.m.
 • Ansvara för inköp av kontorsmaterial
 • Kontaktperson gentemot hyresvärd, städbolag och övriga kontorsrelaterade kontakter
Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom administration, ekonomi, juridik eller liknande
 • Har goda kunskaper i Office-paketet
 • Är obehindrad i svenska och engelska i både tal och skrift då det används i dagliga arbetet
Det är meriterande om du

* Har utbildning och/eller erfarenhet som paralegal inom offentlig upphandling

Som person är du noggrann och genom ditt positiva engagemang samt förmåga att omsätta teori till praktisk handling får saker gjorda. Du kan med lätthet skapa relationer och samarbeta med andra.

Övrig information
 • Start: Januari eller enl. ök
 • Omfattning: Heltid, 6 mån med mycket goda möjligheter till förlängning
 • Arbetstider: 8-17
 • Stad: Centrala Malmö
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mailto:mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork