Kontorsassistent till utbildningsinstitut!

Kontorsassistent till utbildningsinstitut!

Är du studerande och letar efter ett roligt och socialt extrajobb vid sidan av studierna? För Medieinstitutets räkning söker nu vi på Academic Work en självständig och social person som under förmiddagarna på måndagar, onsdagar och fredagar vill stötta upp för kontor och reception. Välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Medieinstitutet bedriver sedan 2004 yrkeshögskoleutbildningar inom digital strategi, it, media, kommunikation, marknadsföring, medieproduktion, tv, webbutveckling och digitalt lärande. Institutet bedriver sin verksamhet både digitalt över hela Sverige och fysiskt i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Medieinstitutet växer kontinuerligt och är ständigt på jakt efter nya engagerade medarbetare. Just nu söker institutet i Malmö en kontorsassistent som kan agera stöd i reception samt hjälpa till med blandade arbetsuppgifter förknippade med institutets dagliga verksamhet. För att trivas i rollen behöver du vara strukturerad och ha ett stort mått av social kompetens. Du är en intiativtagade och förstår vad högklassig service innebär samtidigt som du gärna kavlar upp ärmarna tidigt för att underlätta morgondagens rutinarbete.

Du erbjuds

* Ett konsultuppdrag på deltid, 12 timmar i veckan fördelat på måndagar, onsdagar och fredagar. Dessa dagar kan, vid behov, diskuteras för att möta eventuella obligatoriska tillfällen i skolan.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
 • Bemanna receptionen - vägleda/ hälsa besökare och studenter välkomna
 • Agera stöd vid frågor om exempelvis Wifi, It-utrustning, kopiator
 • Hjälpa till att föreberda klassrum inför föreläsningar
 • Fylla på kaffe
 • Inhandlingsärenden
Vi söker dig som
 • Är studerande med minst ett år kvar av studierna
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet inom service
 • Kan obehindrat kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, 12 timmar i veckan.
 • Placering: Malmö, Värnhem
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se