Kart- och Mätingenjör till Svedala kommun

Kart- och Mätingenjör till Svedala kommun

Svedala kommun växer och utvecklas! Mod, engagemang, öppenhet och hållbarhet är värdeord som präglar vardagen i kommunen. Svedala kommun är en expanderande kommun där det finns stort intresse för att bygga, bo och verka. Kommunen har många byggprojekt på gång för utveckling av tätorterna i kommunen. På Svedala kommun blir du en del av ett team som är serviceinriktade, gärna delar med sig av sin kunskap och ser positivt på teknikutveckling!

Information om uppdraget

Svedala kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. Med en lokalisering i attraktiva Öresundsregionen finns utmärkta kommunikationer, ett konkurrenskraftigt näringsliv och kommunala kärnverksamheter av högsta klass. Ett stenkast från stationen i Svedala finns kommunhuset i en vacker byggnad med högt i tak, både bokstavligt och bildligt! Academic Work söker för Svedala kommuns räkning en kart- och mätingenjör för att bidra till den fortsatta samhällsutvecklingen.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt av Svedala kommun.

Arbetsuppgifter

Inom bygg och miljö i Svedala hanteras bygglov, karta/mät och miljötillsyn. Du blir en del av utvecklingen av nya bostads- och verksamhetsområden. Som kart- och mätingenjör ansvarar du för att underhålla kommunens primärkarta och kommer att arbeta i samverkan med andra inom kommunen, främst plan- och bygglovsområdet samt Svedala kommuns GIS-ingenjör. Uppdrag kommer via detaljplaneprojekt och bygglovsärenden, men även från andra av kommunens verksamheter.

I kart- och mätingenjörens vardag ingår upprättande av grundkartor och nybyggnadskartor, liksom lägesbesiktningar i samband med byggnation samt andra mätningsuppdrag. Tjänsten kan i viss mån anpassas efter den sökandes profil och intresse då arbetet sker tillsammans med en konsult.

Vi söker dig som
  • Har en ingenjörsexamen med mät- och kartteknisk inriktning eller utbildning som bedöms likvärdig
  • Har minst 3 års erfarenhet av karttekniskt arbete och praktisk mätningsverksamhet och kan arbeta självständigt med sådana uppdrag
  • Har ett B-körkort
  • Är obehindrad i svenska i tal och skrift då all kommunikation sker på svenska
Det är meriterande om du har arbetat i 5 eller fler år inom området samt om du har kunskap inom Geosecma for ArcGIS och Autocad. Om du har intresse och kunskaper inom GIS ser vi det som ett stort plus.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna tjänst. Som person är du självgående och är van vid att fatta beslut för att driva ditt arbete framåt. Du bör vara ansvarstagande och van att ta egna initiativ över ditt egna arbete. Vidare har du ett strukturerat och målinriktat arbetssätt samt ha lätt för att samarbeta och skapa förtroendefulla kontakter. Du är van vid att arbeta i team och du visar en positiv attityd och god samarbetsförmåga.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid
  • Lön: Individuell lönesättning tillämpas
  • Omfattning: Tillsvidare, flexmöjligheter finns
  • Placering: Svedala kommunhus, 3 minuters promenad från Svedala station!
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svedala kommun är en framtidsinriktad kommun med cirka 21 500 invånare. Vi ser till att kommuninvånarna får en säker och attraktiv gatu- och parkmiljö, god vård och omsorg, rent vatten och att vi har en riktigt bra skola för barn och ungdomar. Vi planerar nya bostadsområden och sköter grönområden och gator. Hos oss arbetar du med spännande jobb där du är med om att bygga samt underhålla ett fungerande samhälle.