Junior verksamhetsutvecklare till E.ON!

Junior verksamhetsutvecklare till E.ON!

Nu letar vi efter dig som är intresserad av energibranschen och som på sikt ser dig själv som projektledare. Här får du som nyexaminerad möjlighet att gå in och hjälpa till med att se över hur E.ON arbetar med sin dokumentation i projekt och då få en ovärderlig erfarenhet och inblick i projektledarrollen. Om du har ett öga för dokumentation samtidigt som du tycker det är kul med energi är detta rollen för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker en verksamhetsutvecklare till E.ON i Malmö och deras avdelning som arbetar med projekt.

E.ON arbetar ständigt för att vara ledande i arbetet för en bättre miljö och skriver Vi har bestämt oss. Nu skapar vi en bättre morgondag. För våra kunder, för oss själva, för vår planet. På E.ON arbetar vi för fullt med att förnya Sverige. Senast 2025 lovar vi att allt vi producerar och erbjuder kommer från 100 % förnybar eller återvunnen energi. Vi gör det enkelt att leva hållbart.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos E.ON. Uppdraget kommer att vara på heltid och initialt sträcka sig under sex månader.

Arbetsuppgifter

Som verksamhetsutvecklare kommer du arbeta med att utveckla verksamheten och hitta en struktur för hur de ska arbeta.

Du kommer till exempel att:
 • Uppdatera riktlinjer kopplat till dokumenthantering
 • Bidra med arbetssätt som kan digitaliseras
 • Uppdatera dokument
 • Prata med projektledarna för att förstå hur de jobbar och hur de behöver jobba för att det ska fungera på bästa möjliga sätt
 • Testa om moment kan digitaliseras och utvärdera detta
Tjänsten passar dig som är nyexaminerad, har ett intresse för projektledning och som vill få möjlighet att hjälpa till med att utveckla arbetsprocesser.

Vi söker dig som
 • Har en nyligen avslutad eftergymnasial utbildning inom energi eller projektledning
 • Är flytande i det svenska språket, både i tal och skrift, då all dokumentation och kommunikation sker på svenska
 • Har ett stort intresse för energibranschen och projektledning
Det är meriterande om du:

* Tidigare arbetat i något dokumentations- eller projekthanteringssystem

Som person är du strukturerad i ditt arbetssätt, du värdesätter att lägga en plan för ditt arbete och att ha en tydlig struktur i ditt tillvägagångssätt. I denna roll kommer du själv ta kontakt med flera projektledare och hitta vägar för att få fram information, du behöver därför vara initiativtagande. Du sitter inte och väntar på att arbetsuppgifterna ska komma till dig, utan tar själv ansvar för att driva arbetet framåt. Detta samtidigt som du också har en god samarbetsförmåga och bollar dina idéer med dina kollegor och kan lyssna in deras åsikter.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 6 månader med möjlighet till förlängning
 • Placering: Malmö, Nobelvägen 66
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Organisationsutveckling, Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

E.ON är ett företag som befinner sig på en spännande utvecklingsresa. De fokuserar mer än någonsin på att utveckla sina kundrelationer, växa med kundnära energilösningar samt skapa nya affärsupplägg för att optimera energi- och fastighetssystem. E.ON arbetar engagerat och gränsöverskridande tillsammans för att öka deras kunders konkurrenskraft och bygga ett hållbart samhälle.