Junior verksamhetskonsult till Momentum i Malmö!

Junior verksamhetskonsult till Momentum i Malmö!

Det går bra för Momentum och i takt med att fler och fler kunder använder sig av deras innovativa och nytänkande system behöver de expandera sitt konsultteam med fler talanger som vill vara med på resan! Är du intresserad av ett omväxlande, utåtriktat och självständigt arbete där du får jobba tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor? Då kan du vara helt rätt för tjänsten som Verksamhetskonsult!

Information om uppdraget

Nu söker Momentum en juniora verksamhetskonsult med inriktning teknisk förvaltning till deras kontor i Malmö. Allt fler företag inom fastighetsbranschen använder deras innovativa och nytänkande system för fastighetsförvaltning, uthyrning och BI. Momentum är en modern arbetsgivare som erbjuder sina anställda stor personlig utveckling och mycket frihet under ansvar, samtidigt som du har ett tight team bakom dig i allt du gör.

Många fastighetsbolag lever med fastighetssystem som är tröga och omoderna. Det vill Momentum förändra. Momentum PM är därför en helt ny typ av fastighetssystem där mobilitet, användarvänlighet och beslutsstöd står i centrum. Att alltid satsa på den absolut senaste tekniken ligger i Momentums DNA. Det gör att deras kunder slipper föråldrade lösningar som kräver egen IT-kompetens och servermiljöer. I deras molntjänst ingår det mesta och allt kunderna behöver är en webbläsare.

Arbetsuppgifter

Som Verksamhetskonsult inom teknisk kommer du att arbeta nära Momentums kunder i olika typer av uppdrag och projekt. Återkommande arbetsuppgifter för båda rollerna är workshops, konfiguration i systemen, utbildning och uppföljning hos kund. I denna tjänst kommer du att ha en av Momentums viktigaste och bredaste roller och därmed ha stor utvecklingspotential. Tjänsten passar dig som är i början av din karriär, som kanske hunnit få några års arbetslivserfarenhet och som brinner för att arbeta med kunder i ett utåtriktat och socialt arbete.

Inom teknisk förvaltning kommer du att:
 • Vara specialiserad på processer för förvaltning samt underhåll av byggnader och hyresobjekt och de funktioner som finns för detta i Momentums system
 • Hjälpa deras kunder med funktioner i systemet som hanterar exempelvis felanmälan, besiktning, rondering och periodiserat underhåll.
Vi söker dig som
 • Har eftergymnasial utbildning med relevant inriktning, t ex mot affärssystem, fastighetsförvaltning eller ekonomi
 • Är obehindrad i det svenska språket i tal och skrift
 • Är driven och social med en hög kommunikativ förmåga
 • Är van att arbeta självständigt, kan planera din tid och finner en hög ansvarskänsla i det du gör.
 • Trivs i situationer där du inför grupp ska presentera, utbilda eller informera
Det är meriterande om du har erfarenhet från konsultverksamhet eller ekonomiavdelning samt om du har kunskaper i SQL.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Malmö
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Momentums önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Momentum Software här