Junior supporttekniker till vår kund i Malmö!

Junior supporttekniker till vår kund i Malmö!

Har du något års erfarenhet av att arbeta i service desk/som IT-tekniker och vill fortsätta att utvecklas i en roll som kombinerar ditt tekniska intresse med nära kundkontakt? Vår kund vill satsa på dig och din utveckling i rollen på lång sikt! Sök redan idag!

Information om uppdraget

Vår kund, ett stort och välkänt företag, söker nu dig som har något års erfarenhet av att arbeta i service desk/som IT-tekniker och vill fortsätta att utvecklas i rollen som supporttekniker. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Vår kund har ett långsiktigt behov och deras intention är att du på sikt ska bli överrekryterad till dem förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Hos vår kund kommer du att bli en del av ett skönt gäng på totalt 24 personer där stämningen är god. Förutom ett tätt samarbete under arbetet gillar, medarbetarna att umgås över en middag eller på en AW då och då.

Arbetsuppgifter

I rollen som supporttekniker kommer du både att vara ute hos kund one site och arbeta i service desken. Du kommer att ingå i ett team tillsammans med fem andra personer och ansvarar för supportärenden som kommer till första linjen för en utpekad extern kund. Som första linjens supporttekniker är det primära ansvaret att registrera, hantera och åtgärda inkomna incidenter på ett korrekt sätt och inom SLA. Det är viktigt att du trivs med att arbeta kundfokuserat och lösningsorienterat.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har ca ett års erfarenhet av att arbeta i en liknande roll och vill fortsätta utvecklas hos vår kund. Det är också viktigt att du är en serviceminded och flexibel person som gillar att arbeta lösningsfokuserat. Vi tror att du:
  • har ca ett års erfarenhet av en liknande roll
  • har kunskap om felsökning av klienter, Office 365 och AD
  • är flytande i det svenska språket
  • har körkort
Det är meriterande om du har arbetat med Azure, Vmwar, Managed Engine, Backup eller Servermanagering.

Övrig information
  • Start: Omgående, efter överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Malmö, med omnejd
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork