Junior projektledare till världsledande Tunstall!

Junior projektledare till världsledande Tunstall!

Vill du vara med och utveckla projektorganisationen hos ett världsledande företag inom trygghetsteknik och systemlösningar för vård och omsorg? Då kan tjänsten som Junior Projektledare hos Tunstall passa dig!

Information om uppdraget

Med passion och ett stort samhällsengagemang är Tunstall ett brittiskt världsledande företag som underlättar och förbättrar vård och omsorg av äldre, funktionshindrade och kroniskt sjuka. Fem miljoner brukare utnyttjar idag Tunstalls produkter och tjänster och de fortsätter att växa. Som en del av den fortsatta tillväxten söker nu Tunstall en projektledare som ansvarar för att planera, leda, driva och leverera projekt från överlämnande från säljorganisationen till överlämning till supportorganisationen.

Tunstall Nordic är inne i en förändrings- och omstruktureringsfas då omvärlden och marknaden ställer nya och högre krav på dem som bolag. Denna transformation innebär bl.a. privatisering, digitalisering, tjänstefiering och molnifiering. Kunderna finns idag främst inom kommun/offentlig sektor (B2G) men det finns en stor tillväxtpotential i den privata sektorn (B2B) och inom konsumentmarknaden (B2C).

Du erbjuds
 • En möjlighet att jobba med flera projekt samtidigt, stora som små, i en miljö där Tunstall har all utveckling, tillverkning, underhåll och leverans under ett och samma tak!
 • Stora möjligheter att påverka och bidra med idéer i ett affärsdrivet bolag med en marknadsledande position som har ett tydligt syfte och goda värdegrunder.
 • Att få vara en del av ett företag som ligger i teknisk framkant inom sitt område och har en unik bredd i sin produktportfölj.
Arbetsuppgifter

I rollen som projektledare har du fullt ansvar över alla delar i projekten gällande tidplan, budget, leverans, resurser, kvalitet fram till överlämning. Säljorganisationen lämnar över projektet till dig, och du driver det från ax till limpa innan du lämnar över till supportavdelningen. Idag kör Tunstall ett antal olika projekttyper baserat på deras produkter IL (Independent Living), AL (Assisted Living) och TES (planering, appar, larm, HSL etc), och du kommer ha många och varierande projekt igång samtidigt!

I en framtid så ser vi att samma projektledare skall kunna hantera olika typer av projekt - allt från en mindre mjukvaruuppdatering till att implementera en ny helhetslösning till ett komplett nytt boende. På sikt finns också möjlighet att utvecklas mer inom de tekniska områden som du tycker känns mest intressanta!

Du kommer bland annat att:
 • Självständigt (men med stor stöttning internt) driva flera projekt, stora som små med varierande tekniska utmaningar
 • Arbeta i testmiljöer, för att sedan implementera och uppgradera lösningen i kundens produktionsmiljö
 • Koordinera projektet med Tunstalls interna utbildare för att utbilda kunden i tekniken och i tjänsterna
 • Lämna över till supportavdelningen som fortsätter stötta kunden
När du börjar, kommer du också genomgå ett onboardingprogram där du dels får en insikt i Tunstalls organisation och olika avdelningar, men också specifika utbildningar inom projektledning. Du kommer också få en mentor som stöttar dig i din utveckling!

Det förekommer en del resande i tjänsten då du kommer vara ute hos kunden i deras produktionsmiljö. För att trivas i tjänsten är det en stor fördel att du gillar att träffa människor, men också variationen av att byta miljöer.

Vi söker dig som
 • Har en utbildning inom ekonomi eller teknik gärna på universitet/högskolenivå - har du läst projektjuridik eller projektekonomi är det ett plus!
 • Har körkort, då det förekommer en del resande i tjänsten
 • Har goda kunskaper i det svenska språket, då majoriteten av kunderna är svensktalande
Det anses meriterande om du:

* Gillar variationen av att vissa dagar jobba på kontoret, och vissa dagar vara ute på resande fot ute hos kunder

För tjänsten lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt personliga driv. Som person ser vi att du är:
 • Initiativtagande
 • Självgående
 • Strukturerad
Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Malmö.
Information gällande din ansökan: Vi kommer begära utdrag ur belastningsregister från Polismyndigheten för tjänsten. Om du tycker tjänsten låter intressant och som något för dig får du gärna beställa hem ett belastningsregister (det utan specifikt ändamål) direkt då det kan ta två till tre veckor att få hem det i brevlådan.

* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tunstalls önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Här kan du läsa mer om Tunstalls värderingar. Nyfiken på att höra några medarbetare berätta om hur det är att arbeta på Tunstall? Klicka då Här.