Junior projektkoordinator med ett tekniskt intresse!

Junior projektkoordinator med ett tekniskt intresse!

MultiQ är ledande i norra Europa inom framtidens digitala kommunikationslösning - Digital signage! MultiQ söker nu en junior projektkoordinator med ett intresse för teknik. Här är chansen för dig som är i början av din karriär och som vill ha en omväxlande roll där du kommer att assistera MultiQs Project Manager i stort som smått!

Information om uppdraget

MultiQ är en av de största distributörerna av digitala skyltar och skräddarsydda monitorer i norra Europa. Deras lösningar är tillgängliga för många olika branscher som bank, retail, industri, transport, myndigheter och spelmarknaden. Deras främsta fokusområde är offentliga områden där många olika personer vistas och därmed kräver en effektiv kommunikationslösning. Trots att MultiQ är en stor spelare i branschen är det ett litet och familjärt företag som genomsyras av gemenskap och en härlig stämning!

Academic Work söker för MultiQs räkning en medarbetare för att stötta deras projekt/installationsteam. Projektteamet består i nuläget av en projektkoordinator och MultiQs Project Manager över den svenska marknaden. Som en del av MultiQs projektteam kommer du att stötta upp deras Project Manager med allt från projektkoordinering till CMS-administration. MultiQ är en platt organisation där du från start får mycket eget ansvar och möjlighet att själv påverka din arbetsdag. I teamet arbetar ni nära varandra och förväntningen på dig är att du ska vilja vara med och påverka det gemensamma resultatet!

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att anställas av Academic Work som konsult, men arbeta ute hos MultiQ. Anställningen är ett föräldrarvikariat som kommer att löpa 5 månader initalt.

Du erbjuds

* Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som junior projektkoordinator kommer du att ha en varierad tjänst där ingen dag är den andra lik. Det är en bred roll där du arbetar kommunikativt, administrativt och problemlösande så väl internt som externt. Du kommer bland annat att arbeta med installations koordination och med CMS-administration, men arbetsuppgifterna varierar över tid i enlighet med var du behövs som bäst!

Rent praktiskt kommer dina dagliga arbetsuppgifter bland annat bestå av:
 • Installations koordination, vilket innebär att du koordinerar MultiQs anlitade tekniker ute hos kunderna
 • CMS-administration, vilket innefattar administration av kundernas innnehåll på skärmarna såsom film, web och bilder
 • Supportera interna och externa kontakter gällande tekniska frågor och funderingar kopplat till MultiQs digitala skärmar
 • Uppföljning av olika kundprojekt med beställande kunder
 • Beräkning av installationskostnader och uppföljning av faktiska kostnader
 • I samarbete med inköp och logistik säkerställa en god leveranssäkerhet
Som du förstår är rollen bred och du erbjuds möjligheten att ta dig an en tjänst där du får arbeta med frihet under ansvar. Vi ser gärna att du är en händig person med ett tekniskt intresse som inte är rädd för att ge dina egna rekommendationer kring tekniska förslag. Utöver det har du en känsla för design och symmetri, du ser helt enkelt om installatörerna har installerat monitorerna på ett estetiskt sätt! Du har lätt för att anpassa dig till ändrade förutsättningar och kan hantera flera uppgifter parallellt. Du trivs i en koordinerade och social roll med många interna och externa kontaktytor och har inga problem att samarbeta med övriga kollegor. I gengäld erbjuds du en trevlig och flexibel arbetsplats där varje medarbetare är en viktig kugge i hjulet!

Vi söker dig som

Är serviceinriktad, flexibel och självgående. Du har även ett öga för detaljer och är fylld av energi. Men framförallt har du ett tekniskt intresse! För att passa i denna tjänst ser vi att du:
 • Har en avslutad gymnasieexamen, gärna inom IT, data eller teknik
 • Någon form av relevant arbetslivserfarenhet
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska då kommunikationen i tal och skrift sker på båda språken både internt och externt
 • Har körkort då tjänsten ibland innefattar kundbesök
Övrig information
 • Start: Omgående, enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, konsultuppdrag 6 månader med goda möjligheter till förlägning
 • Placering: Lund
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och MultiQs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MultiQ grundades 1988 och är norra Europas ledande leverantörer av "digital signage". Företaget har 70 anställda varav 30 arbetar på huvudkontoret i Lund. De erbjuder digitala helhetslöningar som skräddarsys efter kundernas önskemål. Deras lösningar är tillgängliga för många olika branscher som bank, retail, industri, transport, myndigheter och spelmarknaden. MultiQs digitala monitorslösningar ger kunderna en effektiv kommunikationslösning som förbättrar försäljning, butiksmiljön, servicenivån och varumärket!

På MultiQ värderas de anställda högt och ses som företagets bästa ambassadörer. Nyfiken på hur det är att arbeta på MultiQ? Läs personalporträtt här.